17 éves fiú létemre ez mit jelent?
Én is ilyen vagyok, mint te. Ez teljesen normális, azt jelenti, hogy érzékenyebb vagy. De ez a jó bizonyos mértékig.
17/f
Annyit jelent, hogy érzékenyebb vagy az átlagnál, de ez nem feltétlen rossz:)
Múltkor a suliban megnéztünk egy filmet az osztállyal..volt benne egy lassú,(nekem megható) zene és hát egy kis könny lábadt a szemembe..aztán bnőm rám nézett és csak mosolygott aztán mutattam h psszt..és mosolyogtunk majd néztük tovább...
Ő már megszokta:D
Azt hittem, hogy "csak" én vagyok ilyen(legalábbis az én körömben) és rájöttem, hogy egy másik lány osztálytársam is ilyen...
Lezongoráztam a Titanic-ot és el kezdett sírni..azt mondta, hogy ilyen még nem történt vele, de valahogy élőben olyan hatással volt rá amit még nem élt át azelőtt..
Ezért is szeretem a zongorát..tisztán szól:)
Szóval szerintem ne aggódj e miatt..még előnye is lehet..érthetsz akár a zenéhez is..jobban mint mások:)..neked legalább vannak érzéseid:D
16/L
Igen, nagyon jó tulajdonság, mert legalább nem vagy egy érzéketlen b@rom, mint rengetegen mostanság!!
Viszont azért arra figyelj, hogy egy lány előtt ne sírd el magad mindenen, mert az elég gáz és nekem például csak bizonyos mértékig jönne be. Szóval az addig jó, hogy vannak érzéseid és "megérintenek" bizonyos dolgok, de ne Te legyél az, akit úgy kell megvigasztalni és mindig csak könnyezik mindenen....:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!