14 éves leszek agusztus elején,175 cm vagyok lány létemre. Szerintetek gáz?
jó...xD
akkor úgy kérdezem,hogy ciki e?
Szerintem nem az. Lehet, hogy nősz még pár centit, de nézd a jó oldalát:
- nem kell magassarkút hordanod,
- megpróbálkozhatsz modelkedéssel,
- vagy kosarazással,
- öregkorodra nem 150 centis nyanya leszel, hanem mondjuk tízzel több,
- könnyebben kapaszkodhatsz a buszon,
- nem kell 60-70 kiló alá menned, hogy csini legyél,
- nagyobbakat léphetsz, így gyorsabb is vagy, mint az alacsonyabb lányok.
Én 170 vagyok, de szívesen lennék egy kicsit magasabb :) Szóval ne aggódj, szerintem ez pont megfelel.
szerinteem megaz undorító hogy egy iien kis 165cm-s törpecirkáló a kisebbségi komplexusa miatt ilyeneket írkál. goondolj már bele.. magaslány: szép, sudár termet, hosszú combok. alacsony lány: gnóm törpe. szerinted miért találták fel a magassarkú?? miért akarnak a lányok magasabbak lenni?? namost gondolkozz el rajtahogy ki az undorító...-.-"
egyébként kedves kérdező.^^ 175cm még nem annyira magas hogyaggódnod kéne. wan sok magaspasi. és biztos találsz magadnak egyet. további szép napot.(:
köazönöm a 2 normális választ!
amúgy szerintem is szép ha egy lány magas csak én szerintem túl magas vagyok.
amúgy utolsó válaszolónak pedig külön köszönöm mert nagyon aranyos volt amit írtál!:)
ja és az utolsó elöttinek meg csak annyit hogy 165 cm az szerintem egyátalán nem számít magasnak(vagy ahogy te írtad nagynak) és ne akarj alacsonyabb lenni....-.-
ja és még annyi hogy lehet normálisan is válaszolni lásd:utolsó és 3. válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!