Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 14 éves leszek agusztus...

14 éves leszek agusztus elején,175 cm vagyok lány létemre. Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. A gáz egy halmazállapot.
2010. febr. 12. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Többnyire színtelen és szagos. :-D
2010. febr. 12. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:

jó...xD

akkor úgy kérdezem,hogy ciki e?

2010. febr. 12. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az. Lehet, hogy nősz még pár centit, de nézd a jó oldalát:

- nem kell magassarkút hordanod,

- megpróbálkozhatsz modelkedéssel,

- vagy kosarazással,

- öregkorodra nem 150 centis nyanya leszel, hanem mondjuk tízzel több,

- könnyebben kapaszkodhatsz a buszon,

- nem kell 60-70 kiló alá menned, hogy csini legyél,

- nagyobbakat léphetsz, így gyorsabb is vagy, mint az alacsonyabb lányok.

Én 170 vagyok, de szívesen lennék egy kicsit magasabb :) Szóval ne aggódj, szerintem ez pont megfelel.

2010. febr. 12. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
jaa nagyon ciki. de viccen kívül. sztem undorító ha egy csaj magas. 170az még elmegy. 165 vagyok és igyis nagynak érzem magam. amugy tényleg gáz mert nem talál hozzád illő palit xD
2010. febr. 13. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

szerinteem megaz undorító hogy egy iien kis 165cm-s törpecirkáló a kisebbségi komplexusa miatt ilyeneket írkál. goondolj már bele.. magaslány: szép, sudár termet, hosszú combok. alacsony lány: gnóm törpe. szerinted miért találták fel a magassarkú?? miért akarnak a lányok magasabbak lenni?? namost gondolkozz el rajtahogy ki az undorító...-.-"

egyébként kedves kérdező.^^ 175cm még nem annyira magas hogyaggódnod kéne. wan sok magaspasi. és biztos találsz magadnak egyet. további szép napot.(:

2010. febr. 17. 20:26
 7/8 A kérdező kommentje:

köazönöm a 2 normális választ!

amúgy szerintem is szép ha egy lány magas csak én szerintem túl magas vagyok.

amúgy utolsó válaszolónak pedig külön köszönöm mert nagyon aranyos volt amit írtál!:)

ja és az utolsó elöttinek meg csak annyit hogy 165 cm az szerintem egyátalán nem számít magasnak(vagy ahogy te írtad nagynak) és ne akarj alacsonyabb lenni....-.-

ja és még annyi hogy lehet normálisan is válaszolni lásd:utolsó és 3. válaszoló.

2010. febr. 18. 16:51
 8/8 anonim válasza:
100%
Szánalmas ez a 165cm-es lány (nem a magassága miatt) undorító már h lenne mondjuk 1 szép magas lány....165 pedig 1általán nem magas.
2010. máj. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!