Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van köztetek aki butának...

Van köztetek aki butának tartja magát?

Figyelt kérdés

Apám szokta mondani, hogy egyedül az ész van igazságosan elosztva a világban, mert arról mindenki úgy érzi, hogy neki sok van.

Van kivétel, aki esetleg butának érzi magát? Ha igen, ez miben nyilvánul meg, miért vagy elégedetlen a szellemi képességeiddel?

2012. aug. 16. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Én gyakran érzem úgy, nem is tudom miért, de a legtöbb helyzetben olyan mintha mások sokkal értelmesebb megoldásokat találnának és gyorsabban / jobban megcsinálják ugyanazt amit én... de valószínűleg csak rossz érzés, mert már hivatalos IQ teszteken is voltam, meg sok ilyen dolgon emiatt és mindegyikre jó eredmény jött ki, de mégis bennem van ez a rossz érzés :/
2012. aug. 16. 19:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
én. nem vagyok jó matekból. :( sem a reál tárgyakból.
2012. aug. 17. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!