Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lehetek menő csávó?

Mitől lehetek menő csávó?

Figyelt kérdés

Ma kik a menőcsávók az utcán? Van 1 jó haverom vele szeretnénk kemények lenni az utcában.Vinni akarjuk az utcát,Már van 1 ember 26-éves már ránk nézni sem mer köszönni sem mer.Ha őfelé vesszük az irányt elfut néha.Mit csinálhatnánk hogy többen is fossanak tőlünk ?

17 és 15 éves fiuk

2012. aug. 15. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Abban igaza van a válaszolónak, hogy bizonyos körökben az a menő ha egyfajta "felsőbbrendűséggel" rendelkezel és te vagy a domináns. Ezt legtöbbször agresszivitással lehet a legkönnyebben kifejezni.

Nekem vannak ilyen haverjaim (sajnos vagy nem sajnos), de szerintem ha ilyen kérdést teszel fel akkor esélyed sincs. Amúgy is még egy kis csipszar vagy szerintem.

2013. jan. 7. 16:00
 12/13 anonim ***** válasza:

[link]

TÁDÁÁÁ

Ha igy öltözöl akkor biztos hogy menő leszel.

2013. máj. 16. 20:39
 13/13 anonim válasza:

Szerintem attól fognak ismerni hogy: sikogass mint 1 kislány és félni is ettől fognak tőled hallgas rám ;)

Ui: az utva közterület ha nem tudnád

2014. jan. 6. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!