Ki van még így vele mint én? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval én egy olyan ember vagyok aki kb leszar mindent.Engem nem izgat a hajléktalan aki éppen pénzt kér leszarom ha ő vak ha süket ha ott van még 2 gyereke is vele engem hidegen hagy de van ,hogy gyűlöletet érzek a hajléktalan felé és szívesen fejbe rúgnám.Vagy pl mutatják a vékony éhező afrikai gyerekeket én egy csepp sajnálatot nem érzek irántuk nem még ,hogy adakozzak.Én úgy vagyok vele ,hogy hagy éhezzen.Én leszarom ,hogy éhezik kenyában meg faszom tudja hol a kis gyerek.Bennem nincs úgy senki felé sajnálat max a kutyám sajnálnám ha mondjuk éhezne.És nem vagyok egoista szerintem,mert annyira magammal se foglalkozok.Ja mellesleg keresztény vagyok és minden este elmondok egy Miatyánkot.Akkor ,hogy van ez most ? :D2012. aug. 15. 16:17
11/16 anonim 

válasza:

úgy hogy barom vagy -.- amúgy nincs ezzel baj én az ilyen "állszenteskedő" nagy barmokat rúgnám halomra mit te,sajnos egyre több van belőletek :S Így Isten úgy Isten oszt patkányabb a legtöbb mint a legutolsó "hitetlen pogány" :D Isten nincsen, ha meg lenne gyűlölné a fajtád haha :D
12/16 anonim 

válasza:

Na de a niggereket is rühellem szóval ebben igazat adok,inkább a Magyar embereket/betegeket támogassák mint koszos niggereket,vagy cigányokat :) phö
13/16 anonim 

válasza:

Kedves 11. válaszoló, én értem, hogy mit mondasz, én sem szeretem azokat az embereket, akik a sok rossz cselekedet után úgy enyhít a bűntudatán, hogy minden este elmond egy Miatyánkot. Nem tudom, a kérdező is ilyen-e, de ebbe ne menjünk bele. De gondolj bele, ki is az igazi álszent? Az, akit őszintén, és bevallottan hidegen hagy mások helyzete, de közben hívő, vagy az, aki nem segít, csak mondja, hogy mennyire sajnálja őket, és sopánkodik mások sorsán, de tenni semmit nem tesz értük, esetleg ne adj' Isten azért segít, hogy elmondhassa magáról, hogy "én jobb vagyok, mint ti". Mert ismerek egy pár ilyet, és ezek az emberek még sokkal rosszabbak szerintem.
14/16 anonim 

válasza:

Én sem tudok sajnálni embereket, ha tvben, vagy képeken látom. A hajléktalanokat meg aztán végképp nem, még ha velük találkozom is az utcán. Ők speciel többnyire maguknak köszönhetik, hogy hajléktalanok, aki nem szeretne az lenni az talál magának fedelet a feje fölé. Meg amúgy is, mt sajnálgassak olyan embereket, akik koldulnak tőlem, ha nem adok, akkor megfenyegetnek, lopnak és ha pénzhez jutnak azt is piára költik?
Az éhező Afrikaiak meg számomra messze vannak. Max annak tudok örülni, hogy én nem ott élek.
Mindenkinek megvan a maga problémája, kinek kisebb, kinek nagyobb és mindenkinek a saját gondjával kell törődni.
Nem vagyok szívtelen, de ha esetleg odajön valaki az utcán, hogy nincs pénze kajára, akkor max kaját adok neki, nem pénzt.
15/16 anonim válasza:
Tudod én se vagyok gazdag meg nekem sincs munkám apám anyám nem dolgozik és még is adog a szegény gyerekeknek de nem az adó 1%-val mert az valami írtó 1 nagy baromság oda se adják nekik inkább veszek nekik 1 kis játékot és én adom oda úgy legalább tudom h biztos h megkapta és még lehetnek nálad szegényebbek is de hidd el majd megérted
16/16 anonim 

válasza:

Óhh hogy rugjalak tarkón,te b*dös m*cskos kis r*hadék,komolyan mondom inkább lõdd fõbe magad mint hogy karnyújtásnyira kerülj tõlem!!!!!!!!!!!!!B*DÖS KIS G*CI,A VILLÁMM B*SSZON TARKÓN HÁROMSZOR TE KIS S*GG AGYÚ P*cS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!