Ki van még így vele mint én? (többi lent)

Nahallod, én totál egyetértek veled. Engem sem sajnál senki, amikor nem kapok munkát, ugyanúgy ki kell fizetni a számlát, meg a kaját a boltban, enni kell a gyereknek és legyen rajta tiszta ruha. Totál leszarom, hogy másnak milyen élete van, mert egészen egyszerűen nem az én felelősségem az ő élete. Én a saját életemért vagyok felelős, meg a családomért. Ha valakinek adakozni kell, akkor adok annak, akiről tudom, hogy segítek neki, és valahol ő is segít, ahol tud. Odaadom a kinőtt gyerekruhát, vagy viszek le dobozban kaját a csöveseknek, de magasról nem érdekel, amikor a neten keringenek ilyen képek, hogy afrikában összemennek a gyerekek az éhségtől.
Pedig nem vagyok keresztény, nem imádkozom, csak teszem a dolgom, és ha segíteni kell, akkor annak segítek, akit ismerek. Van szívem, de ha minden embernek adnék, aki szembe jön az utcán, akkor a családnak mit adnék enni este? Pedig nálunk is rengeteg kéregető van, mindenféle indokkal... aztán este meg jön érte a merci és szedik el tőle a pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!