Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki van még így vele mint én?...

Ki van még így vele mint én? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval én egy olyan ember vagyok aki kb leszar mindent.Engem nem izgat a hajléktalan aki éppen pénzt kér leszarom ha ő vak ha süket ha ott van még 2 gyereke is vele engem hidegen hagy de van ,hogy gyűlöletet érzek a hajléktalan felé és szívesen fejbe rúgnám.Vagy pl mutatják a vékony éhező afrikai gyerekeket én egy csepp sajnálatot nem érzek irántuk nem még ,hogy adakozzak.Én úgy vagyok vele ,hogy hagy éhezzen.Én leszarom ,hogy éhezik kenyában meg faszom tudja hol a kis gyerek.Bennem nincs úgy senki felé sajnálat max a kutyám sajnálnám ha mondjuk éhezne.És nem vagyok egoista szerintem,mert annyira magammal se foglalkozok.Ja mellesleg keresztény vagyok és minden este elmondok egy Miatyánkot.Akkor ,hogy van ez most ? :D
2012. aug. 15. 16:17
1 2
 1/16 anonim válasza:
Gondolj bele hogy te is lehetsz olyan helyzetbe mint ők
2012. aug. 15. 16:20
 2/16 anonim ***** válasza:
tv-n keresztül engem se hat meg semmilyen beteg vagy éhező ember látványa de mikor az utcán meglátok ilyet azért megsajnálom
2012. aug. 15. 16:28
 3/16 A kérdező kommentje:
de belegondolhatok bele is gondoltam de akkor sincs semmi akkor az lenne most meg ez van szóval valami jobb választ :D
2012. aug. 15. 16:36
 4/16 anonim ***** válasza:
:-( Én soha nem értettem meg ezt a gondolkodást. ilyenkor úgy érzem némely embereknek nincsen szívük. Gondolj bele neked milyen lenne ha azt a sok gyűlöletet ami benned van egyszer visszakapnád...
2012. aug. 15. 16:37
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát ha minden negatívumot amit a környezetembe sugárzok és egyszer ezt mind visszakapnám akkor egyszerűen porrá válnék :D szóval nem szenvednék :D
2012. aug. 15. 16:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Van azé szívem ha a rákosoknak gyűjtenek akkor adok egy kis pénzt.
2012. aug. 15. 16:46
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem te csak menözni akarsz ezzel most. De ettöl nem lesz nagyobb ember :)
2012. aug. 15. 17:03
 8/16 A kérdező kommentje:
Én nem akarok ezel menőzni meg ilyesmi te nagyon szerencsétlen én csak evvel azt akarom mondani ,hogy lehet az ,hogy hívő ember létemre ilyen a gondolkodásom és hogy van e mégy valaki ezel így ?
2012. aug. 15. 19:40
 9/16 anonim ***** válasza:

Nahallod, én totál egyetértek veled. Engem sem sajnál senki, amikor nem kapok munkát, ugyanúgy ki kell fizetni a számlát, meg a kaját a boltban, enni kell a gyereknek és legyen rajta tiszta ruha. Totál leszarom, hogy másnak milyen élete van, mert egészen egyszerűen nem az én felelősségem az ő élete. Én a saját életemért vagyok felelős, meg a családomért. Ha valakinek adakozni kell, akkor adok annak, akiről tudom, hogy segítek neki, és valahol ő is segít, ahol tud. Odaadom a kinőtt gyerekruhát, vagy viszek le dobozban kaját a csöveseknek, de magasról nem érdekel, amikor a neten keringenek ilyen képek, hogy afrikában összemennek a gyerekek az éhségtől.

Pedig nem vagyok keresztény, nem imádkozom, csak teszem a dolgom, és ha segíteni kell, akkor annak segítek, akit ismerek. Van szívem, de ha minden embernek adnék, aki szembe jön az utcán, akkor a családnak mit adnék enni este? Pedig nálunk is rengeteg kéregető van, mindenféle indokkal... aztán este meg jön érte a merci és szedik el tőle a pénzt...

2012. aug. 15. 20:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Na végre valaki de ezt persze olyan soha nem foglya felfogni aki beleszületik a jóba akinek az apja orvos anya meg hotel tulajdonos.Én beleszületem ez egyszerű munkás családba a kis néger beleszületett az éhezésbe mindenkinek más jut de ha anyira egyenlők vagyunk akkor amikor belenézek a hűtőbe és elkap a sírhatnék ,hogy még csak vaj sincs akkor nekem mé nem gyűjtenek ?
2012. aug. 15. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!