Sztetek az mennyire gáz, ha hülyéskedek a lányok neveivel?
Figyelt kérdés
Ha ismerkedem lányokkal akkor átszoktam értelmezni a nevüket. Pl.: Noémit Noénak csúfolok, Boglárkát Bogárkának vagy Bogarasnak, Vikiket Vikkancsnak szoktam hívni, Erikákat meg Eric Cartmannek szoktam csúfolni. De csak így teljesen hülyeségből, semmi komoly sincsen benne, de elég gáznak tartom és mások is. Éretlen vagyok ez miatt. Elmúlik ez?
17/F
2012. aug. 14. 16:38
1/10 anonim 

válasza:

Elég gyerekes xD
Elmúlik ha abbahagyod, ez nem olyan mint a nátha.
2/10 anonim 

válasza:

azt majd ha csattan a pofon akkor meg nézel :D kisgyerekes hülyeség.és néha rosszul tud esni
3/10 anonim 

válasza:

Krisztinára mit mondasz? Kíváncsi vagyok.
4/10 Golan Trevize 

válasza:

KriszRudi, ne haragudj, de ez elég gáz.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát zavar és hidd el értem mire gondolsz.
2012. aug. 14. 16:42
6/10 anonim 

válasza:

Ha gáznak tartod,miért csúfolod őket ? IQ fighter.
7/10 A kérdező kommentje:
Mert nem tudok leállni, ez ösztönös :(
2012. aug. 14. 16:44
8/10 anonim 

válasza:

Ja persze. Biztos fegyvert tartanak a fejedhez hogy leírd/kimondd... Ugyanmár ez csak mentség arra, hogy nem kontrolállod magad. Nagyon gyerekes dolog. Csinálhatod... Csak aztán ne csodálkozz, hogy nem fognak bírni.
9/10 anonim válasza:
személyes tapasztalat hogy nagyon idegesítő és egyes helyzetekben zavaró is tud lenni:P
tavaly jött az osztályunkba egy új srác és neki alapból fura stílusa van és ezt még tetőzte ez a "hülyéskedés a lányok neveivel"...
igaz,egy idő után megszokja az ember:P
10/10 Alaque 

válasza:

Hat en ilyet meg nem is hallottam. Fantasztikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!