Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vajon milyen ember az, aki...

Vajon milyen ember az, aki így reagál?

Figyelt kérdés

Egy ismerősnek, még csak nem is havernak feltettem két rövid kérdést, valamit tudni szerettem volna a számítógépem működéséről. Pár levélben kiderült, hogy nem ad "ingyé" felvilágosítást és ha rendszergazdára van szükségem, majd szóljak. Megírtam neki, hogy köszi, de nem, 2 kérdésért nem fizetnék, nincs is szükségem rendszergazdára. Majd a következő válaszomban, kissé pimasz módon, de sűrű elnézések kérése közepette kefejtettem neki, hogy nem túl bölcs dolog ilyet tenni, de ahogy akarja és bocs megint!! És ha engem kérdeznek, veszem a fáradtságot és válaszolok bárki, bármit kérdez, nem sajnálom a tudást. Erre egy skót viccel példálózott, amire csak annyit írtam, hogy két külön dombon ülünk… Amire ő azt írta, hogy az egyik domb szemétdomb, a másik meg rózsadomb és kifejtette, hogy "a szegénység fejben dől el ha elherdálod a tehetségedet a te dolgod, de a mai világban én nem dolgozom ingyen csak annak akinek én akarok".

Nem akarok vitázni, nem is válaszoltam neki (még), de Ti mit reagálnátok erre?

2012. aug. 13. 01:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy már te voltál a 100. aki kérdezget tőle és pont nálad szakadt el a cérna. Én nem mondom, hogy szépen bánt veled, csak hogy van ennek egy másik oldala is.
2012. aug. 14. 21:19
 12/12 A kérdező kommentje:

Persze, van ennek egy másik oldala is, de ezt lehet úgy is kommunikálni, hogy ne bántsd meg a másikat.

Persze, kérdés, hogy mi volt a célja.

De fölöttébb furcsa ez az egész, mert előtte még ő irogatott nekem olyan dolgokat, amik tele voltak információkkal, csak én nem értettem.

Ez kb. olyan, mint ha kosarazunk egy pályán, dobálgatjuk a labdát egymásnak, majd egyszer kérem, hogy dobja ide, de nem és szól, hogy van-e szükségem edzőre. :)))

2012. aug. 20. 04:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!