Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti miken szoktatok általában...

Ti miken szoktatok általában veszekedni?

Figyelt kérdés
Olyan veszekedésekre gondoltam hogy PL: Léteznek-e Reptoidok, 47000 ft-ból hogy lehet megélni, A benzin árak túl magasak, stb. ilyen veszekedésekre, kiborító dolgokra gondoltam.

2012. aug. 12. 20:40
 1/2 anonim válasza:

Én leginkább természettudományos/ biológiai kérdéseken, vagy filozófiai/logikai dolgokon, de bármi lehet.

Mondok konkrét példákat

1. a növények érzékelése

2. hogy nyelvtanilag az "igazat mondott" és az "igaza lett" ugyanazt jelenti e

3. hogy az eretnekek ateisták voltak e vagy csak mélyen vallásosak akik máshogy képzelték el a keresztény mitológiát

4. hogy milyen színű a fogkő és a fogszuvasodás

5. hogy fogmosás után lehet e cukormentes italt inni

lehet ezek közül sok szőrszálhasogató, de addig örüljünk amíg nagyobb gond nincs...

2012. aug. 16. 20:04
 2/2 Amerigo49 válasza:

Mi leginkább azon, hogy mi legyen a témája a MOST azonnal elkezdődő veszekedésünknek.

Sohasem tudunk megegyezni.

Ezért inkább nem is veszekedünk... :)

2012. aug. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!