Titeket zavarnak az olyan emberek akik nem mutatják ki az érzéseiket?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 22:03
11/12 anonim válasza:
Igen, mert szeretünk úgy viszonyulni másokhoz, ahogy az jó nekik. Gyakorlatilag az érzelmeink kommunikálnak egymással.
Pl. vettem egy könyvet hirdetésben, és messzi lakott a hölgy, akitől vettem, és elmondtam, hogy nem szívesen utazok sokat, mikor jár felém, vagy meddig kéne kiutaznom. És akkor ő szivesen elhozta a közelembe. Az emberek úgy teremtenek egymással kontaktust, hogy a kedvükre akarnak tenni. Az érzelmeinkkel kommunikálunk. Ha nem tudjuk, mit érez a másik, csorbul a kommunikáció, süket csend van kettőnk, közt, nincs kontaktus, információcsere... intimitás meg aztán pláne nem. Megszűnik emberi mivoltunk. Csak vagyunk, mint két tárgy egymás mellett a világban.
Akkor mivel üti el az időt az, aki nem kommunikál érzelmeket?:)
12/12 Kitti xdlol válasza:
Én gyakorlatilag félig ilyen vagyok. De csak félig. Alapjáraton nem mutatom ki az érzelmeimet, de ha történik valami nagyon nagyon megrázó (pl egy haláleset) vagy pont, hogy valami borzasztóan vicces cucc van akkor képes vagyok röhögőgörcsöt kapni, de például szerintem az a boldogság (vagy éppen bú) ami alapjáraton az osztálytársaimon szokott látszódni undorítóan megjátszott és gusztustalan 12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!