Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet tenni, félek?

Mit lehet tenni, félek?

Figyelt kérdés
Az életen látszólag tökéletesen alakul. Felvettek egy külföldi egyetemre mesterképzésre, de addig is van egy jól fizetett állásom itthon. Nagy vágyam volt h ebben a városban tanulhassak korábban már voltam itt, mint aupair így vannak ott barátaim is. Mégis félek úgy érzem nincs hová menekülnöm gyökértelen vagyok és belülről széjjel szakadok. Rengeteget gondolok az exemre pedig tudom h jobbat érdemlek de olyan jó volt míg együtt voltunk úgy éreztem uralom a jövőm, most meg csak bizonytalanságot érzek és félelmet. Mi lesz velem?
2012. aug. 7. 00:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért félsz?Ez szerintem csak izgulás.Felvettek külföldi egyetemre,ráadásul mesterképzésre,ez nem adott elég önbizalmat neked?Használd ki ezt a lehetőséget mert nem mindenkinek adatik meg!Ne félj,vágj bele,csak az eleje lesz nehéz utánna könnyebb lesz!
2012. aug. 7. 00:55
 2/3 anonim válasza:
Lol! Inkább lennél izgatott, hogy milyen fantasztikus kalandok várnak Rád külföldön! Meg fogod hódítani az egész világot! ;-)
2012. aug. 7. 01:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbálj meg a jó dolgokra koncentrálni.

Túl egyszerűnek tűnik ez, de annál hasznosabb.

2012. aug. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!