Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez szerintetek nagyon cikis?...

Ez szerintetek nagyon cikis? (lent)

Figyelt kérdés

A nevem: Perec Gizella Erika

Ez a név szerintrtek nagyon cikis, én utálom, de a szüleim nem hajlandók átanyakönyveztetni! Hogy vehetném erre rá őket? Ez nagyon komoly, többször sírok a nevem miatt, csúfolnak is rengetegszer!

Kérlek, félek hogy nem lesz pasim miatta, mit mondjak a szüleimnek?!

2012. aug. 6. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Akkor te vagy Peri Eri. :) Mi ezzel a gond?

Ha még a neved Pusztuljka Eufrozina lenne...

2012. aug. 7. 08:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Ismerek egy csajt, neki halál komolyan az a neve, hogy Kiszely Tünde.

Akkor ő mit mondjon ?

2012. aug. 7. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
a két név elvileg arra jó h ha az egyik nem tetszik,a másikat használod,tehát megteheted hogy innentől bárhol úgy mutatkozol be hogy Perec Erika vagyok,ha hivatalos helyen kell aláírnod,írd ki mindhármat,de ragaszkodj hozzá hogy az Erikát használod.Két évig gondolkodj mi lenne az álomneved és ha már nem kell a szülői beleegyezés,bemész és megcsináltatod.Barátnőm Annamária volt,utálta,Diának hívatta magát és amikor lehetett,felvette a Diana nevet,senki nem emlékszik már rá h 16évesen ő Annamari volt.Pl Perec Réka szerintem egyáltalán nem nevetséges,Pereccel együtt sem!
2012. aug. 7. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez alapvetően nem rossz név, vannak nevek, amiket azonnal megváltoztatnék, pl. Retkes, Zsíros, Meleg, Gombás.

Nekem elég gengszteres a nevem, de gyerekként engem is zavart. Most felnőttként, nagydarab férfiként már kifejezetten hozzámvaló, komoly név. (nem árulom el)

Ha az én csinos barátnőmet Perec Erikának hívnák, egy picit sem zavarna, szerintem jó kis név.

2012. aug. 7. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Örülj,hogy nem ilyen neveid vannak:

Punczi Gizella Erika

Geczi Gizella Erika

Kolompár -----

Orsós ----

Hájas ----

Vékony ----

Meleg -----

Lévai -----

Perec Gizella Erika szerintem nagyon szép név,tényleg. Mint már a többiek megemlítették,használd az Erika nevet! ;)

2012. aug. 8. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:
A Lévai név miért gáz?
2012. aug. 8. 13:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Jo neved van
2012. aug. 10. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!