Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez szerintetek nagyon cikis?...

Ez szerintetek nagyon cikis? (lent)

Figyelt kérdés

A nevem: Perec Gizella Erika

Ez a név szerintrtek nagyon cikis, én utálom, de a szüleim nem hajlandók átanyakönyveztetni! Hogy vehetném erre rá őket? Ez nagyon komoly, többször sírok a nevem miatt, csúfolnak is rengetegszer!

Kérlek, félek hogy nem lesz pasim miatta, mit mondjak a szüleimnek?!

2012. aug. 6. 22:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2012. aug. 6. 22:21
 2/17 anonim ***** válasza:

úristen : |

szerintem egyálltalán nem gáz , de nem te tehetsz róla , hogy ez a neved :)

Nekem sincs egy olyan nevem , hogy : Réka vagy Lili (szóval ilyen népnevek ami mindenkinek van)

én is régen féltem , hogy emiatt a név miatt enm lesz apsim és még most is félek egy kicsit (még nem volt pasim) de most nem a név számít hanem az , hogy kivagy te , hogynézel ki ilyenek :D

egyépként meg hányéves vagy? azthiszem csak 18 év fölött változtathatod meg a neved. De mondjuk azt magadnak.. a szüleid átanyakönyveztethetnek.. de szerintem az macera , hogy midnehol átkell írni a neved..

na de nyugi ne félj. :))

egyépként hány éves vagy?

2012. aug. 6. 22:28
 3/17 anonim ***** válasza:
Hát sztem barmok ...egyszer voltam egy matek versenyen és ott mindeki nevét felolvasták és egy lány neve elég cinkes volt ...de már egyál talán nem emlékszem a vezetéknenvére csak arra h ezen az egész terem röhögött .:/ De sztem egyál talán nem cinkes a te neved .:DDD És szard le őket ..vagy mondj vissza nekik ...
2012. aug. 6. 22:29
 4/17 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok. Még nem volt pasim. Kerülnek. De egy ilyen Orsós Pali nevu gyerek nyomul de az idegesitő...

De akkor is zavar! PEREC!!! GIZELLA!!!

Komolyan miért ilyen a nevem, ez szörnyű!!?? Mit csináljak h ne csufoljanak?

2012. aug. 6. 22:32
 5/17 anonim ***** válasza:
Te is nevess velük, vagy ne foglalkozz velük és majd abbahagyják, ha látják, hogy nem tudnak felidegelni:) Amúgy szerintem nincs baj ezzel a névvel!
2012. aug. 6. 22:41
 6/17 anonim ***** válasza:
A Perec vezetéknévvel szerintem semmi gond. A Gizellával sincs igazából bár nekem nagyon nem tetszik, használhatod helyette az Erikát ami nagyon szép név.
2012. aug. 6. 23:02
 7/17 A kérdező kommentje:
A perec nekem nagyon nem tetszik! Az erika meg rendben. Akk nem ciki?
2012. aug. 6. 23:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, ráadásul az Erikát lehet becézni pl Eri-nek és máris nem olyan komoly név. De a családodat is megérthetnéd. Lehet sértő édesapádnak, hogy nem akarod viselni a családnevét. Szóval ne lepődj meg rajta ha nem támogatják az ötletedet. Amúgy milyen nevet választanál ha tehetnéd?
2012. aug. 6. 23:14
 9/17 anonim ***** válasza:

Egy baráti körben aranyos,esetleg olyan egyedi lenne ha az lenne a beceneved hogy Perec. :)

késobb lehetsz Erika/Gizi néni.

felnotten meg lehetsz Erika :)

teljesen jóó ;))

2012. aug. 6. 23:51
 10/17 anonim válasza:
nekem is elég fura vezetéknevem van sokáig cukkoltak is vele, míg megelégeltem és inkább úgy döntöttem velük együtt nevetek a "vicces" megjegyzéseken. azóta egy gúnyos megjegyzést sem hallottam :)
2012. aug. 7. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!