Ez szerintetek nagyon cikis? (lent)
A nevem: Perec Gizella Erika
Ez a név szerintrtek nagyon cikis, én utálom, de a szüleim nem hajlandók átanyakönyveztetni! Hogy vehetném erre rá őket? Ez nagyon komoly, többször sírok a nevem miatt, csúfolnak is rengetegszer!
Kérlek, félek hogy nem lesz pasim miatta, mit mondjak a szüleimnek?!
úristen : |
szerintem egyálltalán nem gáz , de nem te tehetsz róla , hogy ez a neved :)
Nekem sincs egy olyan nevem , hogy : Réka vagy Lili (szóval ilyen népnevek ami mindenkinek van)
én is régen féltem , hogy emiatt a név miatt enm lesz apsim és még most is félek egy kicsit (még nem volt pasim) de most nem a név számít hanem az , hogy kivagy te , hogynézel ki ilyenek :D
egyépként meg hányéves vagy? azthiszem csak 18 év fölött változtathatod meg a neved. De mondjuk azt magadnak.. a szüleid átanyakönyveztethetnek.. de szerintem az macera , hogy midnehol átkell írni a neved..
na de nyugi ne félj. :))
egyépként hány éves vagy?
16 éves vagyok. Még nem volt pasim. Kerülnek. De egy ilyen Orsós Pali nevu gyerek nyomul de az idegesitő...
De akkor is zavar! PEREC!!! GIZELLA!!!
Komolyan miért ilyen a nevem, ez szörnyű!!?? Mit csináljak h ne csufoljanak?
Egy baráti körben aranyos,esetleg olyan egyedi lenne ha az lenne a beceneved hogy Perec. :)
késobb lehetsz Erika/Gizi néni.
felnotten meg lehetsz Erika :)
teljesen jóó ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!