Lehet olyan, hogy mindenki haragszik rám?
Figyelt kérdés
Nem ártottam senkinek sem,ennek ellenére úgy érzem,hogy mindenki haragszik rám,a viselkedésükből legalábbis ezt szűröm le.Egyre több emberrel kerülök rossz viszonyba ok nélkül,és nem tudom,mi lehet az oka.2012. aug. 6. 19:07
1/5 anonim válasza:
Én nem haragszom rád, látod, már nem mindenki.
2/5 anonim válasza:
Hi.Énis ugyan ebben a helyzetben vagyok .:) Figyelj sztem keress egy olyan társaságot ...ahhol értelmes emberek vannak ,majd mutasd a társaságnak hogy jó fej vagy és segitőkész vagy akármi ami kihozza belőled a 'jót '.:D
3/5 anonim válasza:
Hogy szoktál viselkedni?
Lehet, hogy a viselkedésedben van valami, ami mindenkit elkezd zavarni előbb utóbb.
Szóval írd le szépen, milyen vagy.
4/5 A kérdező kommentje:
Általában csendesen viselkedem,igyekszem mindenkivel normális,udvarias lenni.Nem vagyok egy bőbeszédű típus.
2012. aug. 8. 14:24
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez abból fakad, hogy nem vagy rendben önmagaddal sem. Egy ilyen tudatalatti viselkedés, miszerint úgy érzed nem is lenne senkinek se oka szeretni, ezért így viszonyulsz az emberekhez is. Ez nagyon kemény munka változtatni, és őszintén szólva fogalmam sincs, hogyan kell :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!