Idegesít mindenki és rossz napom van. Mit csináljak?
A szomszéd korán reggel fűrészelt valamit úgyhogy felkeltem, vissza aludtam, utána megint felkúrt. Kimentem a szobámból, az egész család egyből letámadott és elkezdtek minden hülyeséggel fárasztani. Kajálni akartam de nem volt itthon semmi ehető úgyhogy el kellett mennem, elköltöttem 1 csomó pénzt szar kajára mert az új csaj nem tud főznisütni és még 1 pohár kólával is leöntött. Az ajtó előtt megállítottak ilyen vallásos izék hogy adományozzak meg mittudomén és elküldtem a pics@ba. Visszafelé bementem egy boltba ahol persze nem kaptam amit akartam, közben a kocsim oldalát meghúzta valami barom és majdnem el is ütöttek, útközben megbüntettek. Megint félig aludtam amikor 2 traktort ment el a szobám előtt. Most meg rájöttem hogy egy csomó mindent elfelejtettem venni. Ki se merek már menni mert várom, hogy mi fog még történni. Esküszöm ha valaki hozzám szól robbanok. Mit csináljak?
21/F
"új csaj nem tud főznisütni"
Főzz te. Vagy szakácsnőnek tartasz barátnőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!