Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha valaki azzal állítana be...

Ha valaki azzal állítana be neked hogy, ha szeretnéd megmondja neked mikor fogsz meghalni, akkor te meg szeretnéd tudni, vagy inkább nem?

Figyelt kérdés
Én inkább nem szeretném megtudni:)
2009. júl. 19. 21:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem akarnám tudni.
2009. júl. 20. 01:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Biztos vmi kamu lenne, de azért hajtana a kíváncsiság és szeretném megtudni!
2009. júl. 20. 14:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Tőlem elmondhatja, de 1 úgyis elfelejtem 2 nem hiszek ebben.

3. Megkérdezném ő mikor fog meghalni, mert ha tévedett az orra alá akarom dörgölni, szóval addig nem halhat meg, mert én azt mondtam.

2009. júl. 21. 03:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Bárki meg tudja mondani, még én is, akkor halok meg, amikor itt lejár az időm :-) De senki nem ismeri a napot és az órát. :-)
2009. szept. 20. 11:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen,szeretném tudni ha beállítana egy emberke de mondjuk tuti,hogy nem hinnék neki XP
2010. júl. 13. 19:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen. Mert ha hamarosan akkor veszek fel hitelt, aztán teszek a munkára, megyek szórakozni.

Persze ehhez nagyon meggyőzőnek kell lennie, mert egyébként nem igazán hiszek csak abban ami kézzelfogható vagy amire van 60.000 bizonyíték.

2010. júl. 13. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!