Ha valaki azzal állítana be neked hogy, ha szeretnéd megmondja neked mikor fogsz meghalni, akkor te meg szeretnéd tudni, vagy inkább nem?
Figyelt kérdés
Én inkább nem szeretném megtudni:)2009. júl. 19. 21:42
1/16 anonim válasza:
Nem szeretném.
De am elküldeném, nem hiszek az ilyenebe
3/16 anonim válasza:
Nem szeretném megtudni, de amúgy sem hiszek ebben.
4/16 anonim válasza:
Hát, ha csönget és beállít ilyennel egy idegen nagyon megijednék :D De nem lennék rá kiváncsi és elküldeném a fenébe :D
5/16 anonim válasza:
nem az a lényeg hogy elhiszed-e vagy nem, tudja és kész, ez filozófiai kérdés. Én szeretném tudni :)
6/16 anonim válasza:
Akkor halok meg amikor én akarok, nem amikor más kitalálja!
45-50 éves koromban akarok meghalni, csak úgy hirtelen, amikor már mindent elértem!
7/16 anonim válasza:
Rossz lenne tudni, látod a napjaid hogy mennyi van még hátra és az utolsó napjaid is tönkreteszi! Nem!
8/16 anonim válasza:
Én még a nyári szünettel is úgy vagyok, hogy számolom vissza a napokat. A kíváncsiság biztos hajtana, de ha megtudnám, életem végéig bánnám.
9/16 anonim válasza:
Én szeretném tudni és addig "veszélyesen" élnék. Előbb úgysem halhatok meg, szóval kipróbálnám az ejtőernyőzést ernyő nélkül, meg ilyesmik.
10/16 anonim válasza:
Én nem foglalkoznék vele, mert nagy valószínűséggel csak kókler, aki el akar nekem adni valami sz@rt utána. Tudjátok, mint a szcientológusok a sz@ros dianetika könyvükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!