14 éves vagyok 161 cm. Ez alacsonynak számít? (lány)
Figyelt kérdés
magas, magasság, alacsony, szép, csúnya, kicsi, nagy2012. aug. 5. 22:15
11/18 anonim válasza:
Szerintem pont normális a magasságod...én 156 cm vagyok 16 évesen és tutira ilyen maradok(4 évvel ezelott is ugyanennyi voltam).
12/18 anonim válasza:
én 154 cm magas vok 14 évesen...:D
13/18 anonim válasza:
13 éves vagyok, (de már elballagtam, most megyek 9.-be) és 175 cm, de az osztályban még én voltam a kicsi :D (volt 180 valahány cm-es lány osztálytársam.
Szóval szerintem nem vagy alacsony
14/18 anonim válasza:
Ne kõssetek belém de sztem egy icsit igen,ici vagy :-\ de 14 éve vagy szval biztos fogsz még picit nőni :-)
15/18 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, csak 160 cm. És az osztályomban a legkisebb. De te legalább 1 cm-el magasabb vagy nálam. :D
16/18 anonim válasza:
Nem alacsony:).. Én meg 165 cm. 14/F
17/18 anonim válasza:
ha jól tudom 22éves koráig nő az ember (persze egyre lassabban) én pl 15és16 éves korom között 10cm nőttem
18/18 anonim válasza:
csak a fiúk nőnek addig, a lányok kb. 16 éves korukig nőnek (legalább is én így tudom)
amúgy szerintem nem vagy pici egyáltalán, Magyarországon ez az átlag női magasság :D
amúgy én mit mondjak, legutóbbi mérésnél 158 cm voltam, de úgy, hogy közbe nyújtózkodtam is xd
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!