Nem tudom mit tehetek rosszul de senki sem foglalkozik velem az új sulimba?
Tudod ez egy olyan dolog hogy az ember a családtagjait nem választhatja meg, viszont a környezetét igen!
Szerintem ha egy ember belekerül egy közösségbe, nem a közösségnek kell sajnos alkalmazkodnia hozzád, hanem neked kell hozzájuk. Próbálj meg azonos érdeklődésűekkel barátkozni, mondjuk iratkozz be egy olyan szakkörre, külön foglalkozásra, ahová a lány társaid zömében járnak. Ha észreveszik, hogy érdeklődsz az őáltaluk csináltak iránt, biztos bevesznek maguk közé. Biztos van a sulitokban ilyesmi, legalább sport tuti van. A lényeg, hogy ne kapaszkodj abba, hogy mi voltál, hanem abba hogy mi lehetsz még. A régi sulinak vége.
Egyébként én is abba a cipőbe jártam anno mint te. Aztán elkezdtem teperni, mindenfélét kipróbáltam márcsak magam miatt is. Énekkarok, rajzszakkörök, röplabda, és lassan kíváncsiak voltak, honnét ez a sokoldalú érdeklődés. Esetleg még azt javaslom vegyél részt valami olyan munkában, ahol a suli előtt kell szerepelned. Ha kitűnik hogy különleges vagy valamiben, akkor ez hatni fog:) légy bátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!