Melyik énem az igazi?
Az utolsó válaszolóval értek egyet, szerintem mindenkiben sokkal több én lakozik, mint amit mutat.
Az elsővel pedig abban, hogy a világ nem fekete-fehér, egyszerű, de nagyszerű bölcselet.
De érdekes, nemmel? Vagyis úgy érzed, hogy egy férfi és egy női éned is van?
Ha a "dominánsabbra" vagy kíváncsi, figyeld kicsit magad, hogy olyan helyzetekben, amikor spontánnak kell lenned hogyan reagálsz. :-)
Szerintem nem kell minden helyzetben ugyanolyannak lenni, a lényeg, hogy megfelelj a saját magad által felállított mércének, jól érezd magad és ne árts senkinek véletlenül. :P
Hát, akkor az egyiket el kell nyomnod, mert mind a kettő te vagy...
Nekem is van egy félénk, csendesebb énem, sajnos a mai napig ő van a munkában elöl és a másik itthon. Ha a félénkebben indítasz is ki tudsz törni némiképpen, de ne felesd el, hogy az emberek skatulyáznak, és nincs menekvés az elől, vagy nagyon nehéz.
És csak azt tudom mondani, amit eddig, próbálgasd magad új helyzetekben és figyeld, hogy mire hogyan, mennyiszer, miért stb. reagálsz. Akkor megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!