Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik lehet az igazi énem?

Melyik lehet az igazi énem?

Figyelt kérdés

Tehát van az amikor iszok, és amikor nem. Persze nem iszok túl gyakran, és nem is túl sokat, de olyankor mindig jobban érzem magam. Mások is megerősítenek, felbátorodok, merek beszélni, kimondani amit gondolok, tudok beszélgetni, nem stresszelek, és úgy veszem észre mások is jobban bírnak.

Ha nem iszok, akkor ennek az ellenkezője van. Ezt az énemet pedig nem szeretem. Nincs benne semmi különleges, azon vagyok, hogy változtassak, de nem igazán sikerül.

Olyan akarok lenni mindig, mint amikor kicsit be vagyok csiccsentve. Sokkal jobbnak tűnik minden.

Szerintetek? El kellene fogadnom, hogy félénk vagyok, és nem túl társasági ember, vagy pedig találjam meg a másik énemet a mindennapokban, amivel boldogabb is lennék?

20l

2012. máj. 27. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:

én is hasonlóképpen vagyok, de szerintem amúgy valahol a kettő között van az amilyen mindig szeretnék lenni.

nagy ritkán előfordul, hogy ivás nélkül is teljesen jól elvagyok, de nem tudom ez mitől függ, vagy mit tehetnék, hogy gyakrabban legyek olyan.

az ivászattal, az a bajom, hogy általában így tavasszal/nyáron szoktam ugye iszogatni, és ilyenkor egy darabig úgy érzem ez vagyok én igazából. aztán már egy idő után kezdek ráunni az egészre, és egyre szarabbul érzem magam. rengeteget gondolkodom, míg végül ott kötök ki, hogy soha többé nem megyek bulizni. utálom magam, hogy milyen szánalmasan tudok viselkedni.. én jól érzem magam olyankor, de aztán rájövök, hogy ez nem én vagyok, és ezt mások is tudják.

bocsi, lehet, hogy ez nem volt túl érthető, de most épp ilyen mélyponton vagyok. elemezgetem az elmúlt 3 hónapot, és már kezdek oda jutni, hogy nem fogok inni soha többé.

neked meg azt ajánlom, próbáld megtalálni magad pia nélkül. vagy fogadd el a mostani állapotod, vagy fejlesztheted is magad, de ne igyál, mert nem lesz jó vége.

sok szerencsét az önmegvalósításhoz :)

2012. máj. 28. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mennyire fogadod meg a tanácsom, mert fiatalabb vagyok, de úgy hallotam ezzel mindenki így van. Sokan ezért isznak annyit. Szerintem a 2. jobb lehetőség, mert hát, valjuk be, nem ihatsz mindig. És sok félénk ember van. Valakiknek pont ez jön be. :DD

De ez csak egy tipp. A te életed a TE választásod. :)

2012. máj. 31. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es: Gondolom nem arra gondolt a kérdező, hogy folyamatosan be legyen rúgva, avagy sem. Inkább hogy próbálja-e megtalálni józanul azt a be csiccsentett énjét, vagy hagyja meg akkorra amikor iszik. Nos szerintem nyugodtan próbálkozhatsz a kereséssel, veszíteni nem fogsz vele az biztos. Én magam is így érzem amúgy sokszor, és én is próbálom mindig nyitottnak, és jó kedvünek érezni magam, van amikor összejön, és használ ez a fajta gondolkodás, van amikor nem. De nem szabad összetéveszteni azt hogy "nem az igazi éned vagy", azzal hogy rossz napod van, mert rossz napja mindenkinek van. Sok sikert a kereséshez!:)
2012. jún. 6. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!