Szerintetek ez jó életvitel? Indokoljátok!
Az egész 13 éves koromban kezdődött. Nem voltam egy sztár a suliban és a lányoknál sem voltam sikeres. Viszont jók voltak a tanulmányi eredményeim és fogékony voltam minden új dologra. Így kezdtem el fejleszteni magam, majd egyre magabiztosabb lettem. Négy hónappal később már (ha nevezhetjük így) a suli top csajai rajongtak értem, mindenki el szerette volna kérni a számomat, mindenki ajánlatokat tett, hogy járjak vele. Hogy ezt hogyan értem el, azt itt nem részletezem.
Ha esetleg valakit érdekel, priviben írjon rám, elárulom neki ;)
Most, több mint 6 év távlatából úgy érzem jó vagyok. Egyenes csalódottnak érzem magam, ha hetente nem szexelek min. 5 különböző lánnyal. És ez tényleg így megy. Utcán, vagy szórakozóhelyen egyszerűen leszólítom a csajt, elbűvölöm, majd lefektetem.
Az alakomról annyit, hogy eléggé magas vagyok, kockahasam van (de ezt nyílván nem szoktam mutogatni, mikor megszólítok valakit) és kékes-zöld szemem.
Azonban ennek az életnek az erkölcsösségéről van némi kétségem.
Én eltekintek a kérdés hitelességétől, mert a fő kérdés az életvitelnek az erkölcsi részét kérdőjelezi meg: " Azonban ennek az életnek az erkölcsösségéről van némi kétségem. " - Ha neked kétséged van az életed erkölcsösségével kapcsolatban akkor abból a szempontból vizsgáld meg az életedet, hogy a tevékenységeddel és maga az életstílusoddal ártasz-e vagy sem valakinek a környzetedből. Ez az egyetlen szempont amit figyelembe kell venned, ugyanis a te életedben nincs szó olyan kritikus dolgokról, amik feltétlenül elítélendőek.
Nem vagy drogkereskedő, nem vagy rabló, nem vagy embercsempész, stb.- A te életed meghatározó eleme a nők és a szex. Az egy dolog, hogy vannak személyek, akik ezt nem nézik jó szemmel, viszont ez még nem jelenti, hogy erkölcstelen vagy. Viszont az annál inkább meghatároz téged, hogy miként viszonyulsz a nőkhöz és milyen befolyással vagy az életükre. Sokszor nem az számít amit csinálsz, hanem ahogyan csinálod. Az alkalmi szexszel nincs semmi gond, viszont ha többet ígérsz az adott nőnek, mint amennyit valóban szándékozol neki adni, akkor az már negatív pont a számodra. Ezen kell elgondolkoznod, ha elakarod dönteni, hogy erkölcsi szempontból milyen az életed.
Ez volt az erkölcsi része a válasznak, arra a kérdésre pedig, hogy jó életvitel-e a leírt élettípus, nyilván a válasz szubjektív. Ami lényeges az az, hogy te érezd jónak az életed, mert semmi értelme egy olyan életet élned, amelyet nem szeretsz igazán, csak azért, hogy másoknak megfelelj. Az életvitel típusodra nézve egyetlen tanácsom volna: vigyázz arra, hogy ne maradj üres belül. Ez sokáig nem érződik, de ídővel visszaüthet.
Úgy csináltok, mintha ilyen ember csak a filmekben lenne. Fel kellene nőni, és észrevenni, hogy igenis sok ilyen ember van. Nem hinném, hogy a kérdező nagyzolásból irta ki a kérdést, a szöveg hangneme nem azt tükrözi, úgyhogy le lehet állni a támadásokkal.
A kérdésre pedig a válasz, hogy a te életed, azt csinálsz amit akarsz. Én helytelennek érzem, de te tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!