Szerintetek ez jó életvitel? Indokoljátok!
Az egész 13 éves koromban kezdődött. Nem voltam egy sztár a suliban és a lányoknál sem voltam sikeres. Viszont jók voltak a tanulmányi eredményeim és fogékony voltam minden új dologra. Így kezdtem el fejleszteni magam, majd egyre magabiztosabb lettem. Négy hónappal később már (ha nevezhetjük így) a suli top csajai rajongtak értem, mindenki el szerette volna kérni a számomat, mindenki ajánlatokat tett, hogy járjak vele. Hogy ezt hogyan értem el, azt itt nem részletezem.
Ha esetleg valakit érdekel, priviben írjon rám, elárulom neki ;)
Most, több mint 6 év távlatából úgy érzem jó vagyok. Egyenes csalódottnak érzem magam, ha hetente nem szexelek min. 5 különböző lánnyal. És ez tényleg így megy. Utcán, vagy szórakozóhelyen egyszerűen leszólítom a csajt, elbűvölöm, majd lefektetem.
Az alakomról annyit, hogy eléggé magas vagyok, kockahasam van (de ezt nyílván nem szoktam mutogatni, mikor megszólítok valakit) és kékes-zöld szemem.
Azonban ennek az életnek az erkölcsösségéről van némi kétségem.
Kedves #5 válaszoló!
Mint a kérdésben leírtam, 13 évesen kezdtem és pár sorral alább leírom azt is: "6 év távlatából". Össze tudod adni mennyi 13+6? Megvan az ehhez kellő műveltséged? Vagy esetleg kihívásokkal küzdesz a magyar nyelv terén, hogy nem tudsz értelmezni pár mondatot, és az információkat felhasználni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!