KÉrlek ne nézzetek hülyének! Ti ilyenkorban csináltatok ilyet?
13 éves vagyok és még mindig szoktam játszani: babázni meg ilyesmi! Nem sűrűn csak amikor kedvem van hozzá. Nagyon ritkán!!
Nagyon gáz???
Én 19 évesen is legóztam poénból a haverommal, hát beszakadtunk a röhögéstől, jó pöri volt. :)
20/f
Utolsó: én meg 20 évesen barbiztam poénból a barátnőimmel, mi is szakadtunk a röhögéstől:D
23 L
Én 16 vagyok és teli van a szobám plüssökkel, barbikkal, minden kis rózsaszin kütyümütyüvel!(Amugy meg metalzenét hallgatok, kicsit elüt akettő, nade nem vagyok normális...:D) Nem érzem magam húde nagylánynak, én szeretem az ilyet, mert aranyos! =) Még mindig a gyerekkorom élem, és kb. lesz*rom a pasik meg a szex témát, mert élek még vagy 60 évig, nem ráérek?!
~Na ez csak a véleményemvolt.. :/
16L.
Játsszál csak, jó gyereknek lenni, én nem is akarok felnőni sose(legalábbis agyilag).
19 éves fiú vagyok és még mindig szeretek játszani és még mindig vannak plüss állataim, amiket semmi pénzért nem dobnék el. igaz, leginkább sz.gépes/konzolos játékokkal, de ha valaki le akarna velem valaki társasozni/yu-gi-ohzni/stb, akkor szó nélkül bele mennék, bár igazából bármilyen őrült ötletben benne vagyok, amíg az jól hangzik :D
Gyerek vagy még. Játszál nyugottan, én 12éves koromig néha játszottam barbi babákkal. :D ... jobb mintha unatkoznál sokkal.
Amugy én is plüssökkel alszom, és még elég sok ismerősöm. :)
Egyik ismim mesélte (mellesleg 20on éves felnőtt), hogy még mindig a gyerek kori kedvenc plüssállatjával alszik. Nemtud tőle megszabadulni mert annyira szereti. :)
Ez egyáltalán nem "gáz" hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!