Mit csináljak most?

Én midnig pozitívan állok hozzá , hogy igenis tudok jól rajzolni , tudok jól énekelni etc... (Megsúgom, a hangom olyan mint egy haldokló bálnáé) Hangszeren tudok játszani..
A lényeg , legyél pozitív ! Egyből senki se lesz jó semmiben . Gyakorlás kérdése.
De azt sem tudom még melyik képességemet fejlesszem tovább!
És köszönöm a válaszokat!

A tanulás tényleg jó dolog, bár bevallom nem túl izgi amit az agyadba akarnak tunkolni a suliban. Viszont kifizetődő baromság... :D
"Nem tudok rajzolni." Senki sem tud rajzolni eleinte, van aki gyorsabban tanul, van aki kevésbé. Nekem úgy remeg a kezem mint egy drogosnak, mégis szoktam rajzolni :D
Tornázz, sakkozz, filmezz, írj, beszélgess, vezess blogot, gyűjts anyagot érdekes dolgokról, tanulj idegen szavakat, varrj... mit tudom én :D Mozgasd kicsit a fantáziád. Amit ne csinálj: TV, és agyzsibbasztó sorozatok nézése. A többitől csak fejlődhetsz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!