Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Utálom az életem!Egy béna vagyok!Nem vagyok jó sportoló,nem tudok rajzolni,a hangom se jó,hangszereket meg nem is próbáltam,de amúgy sincs pénzünk ilyenekre.Talán úszni azt szeretek meg tudok is csak úszodába járni sincs pénzünk!Olvasni azt szoktam de nem valami izgalmas tevékenység.Főzni nem tudok,s nem vagyok jó tanuló!Nincs valami olyan tevékenység ami ingyen van és talán jó vagyok benne? 13/L
2012. aug. 1. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is fejezd be az önsajnálatot. "Nem vagyok, ne tudok, nem izgalmas..", ki szerint? Magadnak éled az életed, a saját szabályaid szerint, ne akarj hát másoknak megfelelni. Tedd egy kicsit alacsonyabbra a lécet. És állj neki tanulni, az még ingyen van. Hidd el, tapasztalatból mondom. ;)
2012. aug. 1. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Én midnig pozitívan állok hozzá , hogy igenis tudok jól rajzolni , tudok jól énekelni etc... (Megsúgom, a hangom olyan mint egy haldokló bálnáé) Hangszeren tudok játszani..

A lényeg , legyél pozitív ! Egyből senki se lesz jó semmiben . Gyakorlás kérdése.

2012. aug. 1. 15:23
 3/4 A kérdező kommentje:

De azt sem tudom még melyik képességemet fejlesszem tovább!

És köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 1. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:

A tanulás tényleg jó dolog, bár bevallom nem túl izgi amit az agyadba akarnak tunkolni a suliban. Viszont kifizetődő baromság... :D

"Nem tudok rajzolni." Senki sem tud rajzolni eleinte, van aki gyorsabban tanul, van aki kevésbé. Nekem úgy remeg a kezem mint egy drogosnak, mégis szoktam rajzolni :D

Tornázz, sakkozz, filmezz, írj, beszélgess, vezess blogot, gyűjts anyagot érdekes dolgokról, tanulj idegen szavakat, varrj... mit tudom én :D Mozgasd kicsit a fantáziád. Amit ne csinálj: TV, és agyzsibbasztó sorozatok nézése. A többitől csak fejlődhetsz :)

2012. aug. 4. 02:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!