Miért érzem ezt? (lent bővebben)
Mindig amikor este vagy éjjel(nappal soha)kinyitom az ablakot, kinézek rajta érzem azt a kinti illatot, rámjön egy fura érzés...nem tudom pontosan leírni...de jön, hogy szaladjak ki, de ezt nem tudom megtenni mert tömbházban lakok és nem rohanhatok ki csak úgy az éjszaka közepén.
Még azt is érzem, hogy ha most nem megyek ki lemaradok valamiről(de nem tudom miről, csak az a rossz érzés jön)és akkor olyan szomorú leszek, és az álmaim meg minden amit elszeretnék érni olyan messzinek tűnnek...
De pl amikor az uncsiméknál vagyok és kint maradunk jó későig(mert ők házban laknak)úgy érzem, hogy képes lennék bármire és, hogy mindent elérhetek...
Miért van ez? Még volt valaki hasonló helyzetben?
én még nem éreztem így, talán azért, mert este általában aludni szoktam
szerintem az éjjszaka szabadságot ad, nyugi van (viszonylag) ha kimész este sötét van nem félsz, hogy valaki meglát így bátrabb is vagy
én a helyedben mennék sétálni, persze nem egyedül, mert veszélyes
ez velem is van , ha sötét lessz , rámtör valami (jó)nyugtalanság, tettvágy , és nem tudok megülni egyhelyben... és nekem is csak akkor ha kint vagyok vagy szabadba vagy ahogy te ha beleszagolok a levegőbe.
egy szobába soha nem jönne rám..
lehet valami állati eredetű ösztönünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!