Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem ezt? (lent bővebben)

Miért érzem ezt? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Mindig amikor este vagy éjjel(nappal soha)kinyitom az ablakot, kinézek rajta érzem azt a kinti illatot, rámjön egy fura érzés...nem tudom pontosan leírni...de jön, hogy szaladjak ki, de ezt nem tudom megtenni mert tömbházban lakok és nem rohanhatok ki csak úgy az éjszaka közepén.

Még azt is érzem, hogy ha most nem megyek ki lemaradok valamiről(de nem tudom miről, csak az a rossz érzés jön)és akkor olyan szomorú leszek, és az álmaim meg minden amit elszeretnék érni olyan messzinek tűnnek...

De pl amikor az uncsiméknál vagyok és kint maradunk jó későig(mert ők házban laknak)úgy érzem, hogy képes lennék bármire és, hogy mindent elérhetek...

Miért van ez? Még volt valaki hasonló helyzetben?

2009. júl. 18. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én még nem éreztem így, talán azért, mert este általában aludni szoktam

szerintem az éjjszaka szabadságot ad, nyugi van (viszonylag) ha kimész este sötét van nem félsz, hogy valaki meglát így bátrabb is vagy

én a helyedben mennék sétálni, persze nem egyedül, mert veszélyes

2009. júl. 18. 08:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ez velem is van , ha sötét lessz , rámtör valami (jó)nyugtalanság, tettvágy , és nem tudok megülni egyhelyben... és nekem is csak akkor ha kint vagyok vagy szabadba vagy ahogy te ha beleszagolok a levegőbe.

egy szobába soha nem jönne rám..

lehet valami állati eredetű ösztönünk :)

2009. júl. 18. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én is, késő este ha lefekszem előtte vagy az erkélyre állok ki, vagy az ablakba... olyan jó érzés, csak kinézni is, az egélsz éjszakát ott tudnám tölteni. aztán rám is rámtör, hogy legalább futni le kéne menni..sétálni, de nem lehet kihagyni... aztán kihagyom. mi is panelosok vagynk.
2009. júl. 18. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem is DETTO ugyanez a helyzet. Igaz én kertesházban lakom de szerintem nem is ez a lényeg. Fura egy érzés,megmagyarázhatatlan...lehet,hogy a sors vagy a tudatalatti vagy őrangyal- kinek mi tetszik- akar elvezetni ilyenkor valahová vagy megmutatni az utadat és ilyenkor (mmint este,egyedül) jobban érzékeljük, mivel nem zavar be semmi más. Egyszer tényleg meg kéne tenni ilyenkor amit úgy érzünk,hogy kellene csak ugye erre ritkán van lehetőség. :( Ilyenkor valahogy sok új ötletem is szokott támadni meg új célokat tűzök ki, érdekes. :)
2009. júl. 19. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!