Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire emlékeztek nevekre?...

Mennyire emlékeztek nevekre? Gyorsan felejtetek vagy akinek egyszer megjegyzed a nevét, annak később is tudod?

Figyelt kérdés
Bár nem 20 éve érettségiztem, hanem csak 5, már van olyan, akinek elfelejtettem a vezetéknevét és néha nagyon kell gondolkodnom, hogy kit hogy is hívnak, ha egy ideig nem találkozom vele. Persze nem barátokat felejtek el, csak olyan csoporttársakat pl. akiket nem nagyon ismerek. Nektek is van ilyen, vagy én vagyok csak ilyen feledékeny?
2009. júl. 17. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a nevek még úgy, ahogy megmaradnak. Viszont az arcmemóriám pocsék. Én 9 éve érettségiztem, de szerintem a fél osztályt már nem ismerném meg.
2009. júl. 17. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Sem nevek sem számok sem utcák nem maradnak meg a fejemben, ellenben az arcok örökre. :)
2009. júl. 17. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Uff én nem tudom mindenkinek a nevét, meg ha valaki bemutatkozik teszem azt egy szórakozóhelyen akkor még tudom a nevét akkor,de aztán elfelejtem!Nem figyelek oda, vagy nemtudom! És aztán jön a kinos szitu"jajj szia!megismersz?

mire én hát persze!(de halvány lila hőzöm sincs, hogy hogy hiwjak, megkérdezni, meg nem akarom, mert égő)!

2009. júl. 17. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nekem az arcmemóriám az nagyon jó.. De neveket nagyon nehezen jegyzek meg, mindig vagy 4x rá kell kérdeznem az illető nevére és elég ciki, de ha utána 5 évvel késöbb találkozok akkor tudom a nevét! :)

Szóval csak a befogadással vannak problémáim, ha az megvan akkor már nyert ügy! :)

2009. júl. 18. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!