Egy csajjal félreérthető úgy elkezdeni ismerkedni, hogy haverként, barátként akarod?
először arra is gondoltam, hogy elhívni valahová, de az már túlzás lenne, de amúgy meg jó fej meg minden, csak nem vágyom többre vele, meg senkivel sem mostanság
vagy hogy lesz az embernek csajhaverja? gondolom úgy hogy van egy baráti társaság ahol vannak lányok és úgy, de mivan akkor ha nincs meg ez a baráti társaság, hanem máshogy
ennyire gyerekes kérdés lenne..
18f
vannak csaj ismerőseim akikkel szoktam dumálni nagyritkán de haverom az nincs, mondjuk nagyon sráchaverom sem
ja néha beszélünk fészen de úgy nyáron egymásra irogatni , nem megy
az utolsó két választ felpontoztam. akárki akármit mond, ez az igazság. a fiúk közül legalább nem mind olyan nagyképű, hogy házasságkérésnek veszik, ha rájuk mosolyog valaki.
egyébként sok lánnyal kell ismerkedni, és amelyik értelmesebb, az nem randinak fogja venni. ha randizni akar veled, azt onnan fogod tudni, hogy a külsődről kérdezget, mondogatja, hogy nincs pasija, vagy a volt pasijáról karattyol, vagy sajnáltatja magát, hogy bókolj. ez most így csálé megfogalmazás, de aki ismeri őket, tudja miről beszélek.
de manapság tényleg nehéz haverkodni, mindenki csak érdekből ismerkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!