Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek felmenni?

Miért félek felmenni?

Figyelt kérdés
Facebookra.Mert általában offline vagyok.Az online állapottal az a bajom h félek h nem ir rám az adott illető akit várok és tiszta lelkibeteg leszek.Igy inkább meg sem próbálok felmenni.

2012. júl. 29. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Nincs önbizalmad. Egyébként nekem is van több száz ismerősöm, de én is csak egy ember miatt szoktam felmenni.
2012. júl. 29. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem ír rád, írj rá te. Az egész csak egy hülyeség, ilyenen nem érdemes izgulni.
2012. júl. 29. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is az önbizalomhiány miatt van ez. Önbizalmat én úgy szoktam fejleszteni hogy kitűzök magamnak kisebb célokat, és azokat próbálom megvalósítani több kevesebb sikerrel. Egyébként nekem 150 ismerősöm van Facebookon, de vagy 3-al ha chatelek. Egyébként meg ne érdekeljen hogy ha valaki nem ír rád. Nem a faceből áll az élet.
2012. júl. 30. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Szard le az önbizalomhiányt,vegyél erőt magadon,nem tudom mi lenne ha élőben kéne találkozzál vele :D

Ha meg nem ír vissza,akkor FUCK OFF!

2012. aug. 12. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!