Miért beszélek folyton magamról?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok egoista,még csak önbizalmam sincsen.De azt vettem észre valahogy folyton magamról beszélek.Magamat sajnáltatom.Stb...
Miért?:S
2012. júl. 29. 10:32
1/1 anonim válasza:
Mivel nincs önbizalmad, kíváncsi vagy mások véleményére rólad, ezért próbálod a szót mindig magadra terelni. Hogy tudd mit gondolnak rólad. Tudat alatt valószínűleg sokat adsz mások véleményére, arra, hogy hogyan is látnak téged. Ebből próbálsz egy "magabiztosabb ént" megteremteni azáltal, hogy mások figyelmét keresed. De vigyázz mert ez könnyen idegesítővé válhat. Ha nagyon úgy érzed, hogy sokat beszéltél magadról, inkább te kérdezz. Tudom, nehéz visszanyomni a "Gonosz kis hangot" aki folyton a saját mondandódat igyekszik előtérbe helyezni, de mindenki örül annak, ha meghallgatják. Ha te meghallgatod mások mondandóját, ők is jobban odafigyelnek a tiedre. Azért az állandó önsajnálattal tényleg vigyázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!