Mit is tegyke most? Mit lenne jó tegyek akkor, hogy ha van már nagyon régóta egy barátnőm, kb 9 éve. Általában róla beszélegettünk, mert én szeretek meghallgatni, véleményt-tanácsod adni-ha kérik, magamról nemnagyon beszélek, nincs is mit nagyon.
Én nem keresném, az biztos. Ez nem barátnő, hanem csak lelki szemetesládának kellesz neki. (Én is jártam így, nagyon rosszul tud esni.) Keress más barátokat, akik nem csak kihasználnak, hanem megbecsülnek.
Én mióta ezt az oldalt nézegetem, sok értékes embert ismertem meg, akikkel rendszeresen levelezünk privátban is, megosztjuk egymással a gondjainkat, örömeinket. Még akár barátság is kialakulhat így. Te is keress bátran valakit, biztos hogy találsz olyat, akinek hasonló az érdeklődése, mint a tiéd. Ne legyél bátortalan, kezdeményezz nyugodtan!!
Én próbálom pozitív oldalról látni a problémát, ha nem gond.
Te ne süllyedj a szintjére. Ha e miatt felmondassz a barátságotokkal, nem biztos, hogy igazán barátnők voltatok. Lehet, hogy egyszerűen nem működik a telefonja vagy most csak a párjára koncentrál és nem lát a rózsaszín felhőktől. 9 évnyi barátságot nem érdemes ilyen dolog miatt feladni. Még az igaz barátságokban is lehetnek viták, nézet eltérések. Attól, mert nem keres, az nem azt jelenti, hogy már nem vagy a barátnője. Szerintem egyszerűen elvakította a szerelem és egy ideig még a barátnőjét sem látja. Az én barátnőm is ilyen volt és megpróbáltam az ő szemével nézni az egészet.
Először is beszélj vele, nincs abban rossz, ha felhívod, megkérdezed hogy van, hogyhogy nem válaszolt. Egy őszinte beszélgetés megoldhat mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!