Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lenne tisztességes,...

Hogyan lenne tisztességes, becsületes, fair?

Figyelt kérdés
Nos, Minecraftozok, és még ebben az egyszerű játékban is igazán érdekes erkölcsi kérdések merülnek fel. Van egy gyerek aki előttem felfedezett egy bányaszakaszt ami tele van ércekkel és végigfáklyázta az utat, viszont már kibannolták, nem tudom mennyivel az érc megtalálása után, de nem ez a lényeg. Most, én is megtaláltam az érceket, és kibányásztam őket, akkor most meg kéne semmisítenem őket, mivel nem én találtam, hanem más, és esetlegesen ha valaha visszatér nem fog örülni, hogy nem találja, hiszen lehet, hogy, hogy régen pont emiatt nem tudta kibányászni, mert éppen akkor bannolták ki, vagy nem volt meg hozzá a megfelelő eszköze, hogy kibányássza?
2012. júl. 29. 00:38
 1/2 A kérdező kommentje:
Így mondva a megtalálási-tulajdona.
2012. júl. 29. 00:39
 2/2 intrepid ***** válasza:
Ha aranymosó vagy, és találsz olyan helyet, ahol érdemes mosni, magasról nem érdekel, hogy más is kinézte magának. Aki kapja marja. Különben az lenne, hogy valaki a szezon elején, ahelyett, hogy mosni kezdene, megkeresné az összes igéretes helyet, és lefoglalná, a többi nem tudna dolgozni.
2012. júl. 29. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!