Miért kérik meg tőlem, hogy újra tisztességes és kedves legyek?
Régen kedves,jóságos,aranyos lány voltam s még minden unalmas jelző,amit eltudtok képzelni.Azóta megváltoztam: sokszor beszólok az osztálytársaimnak,fentről nézem őket,élvezem húzni őket,már nem vagyok az,aki voltam.
De sokan ilyenek,mint amilyen én most vagyok.Nekik mégse hányja fel soha senki,hogy nem jó a viselkedésük.
Velem miért teszik ezt ? Miért hiszik,hogy nálam joguk van beleszólni a viselkedésembe? 16/L
igen szerették a régebbi viselkedésedet.
és nemkötelező nekedse beállni a majmoközé attol nemleszel több. ugyanaz az ember vagy aki voltál csak elnyomsz különböző tulajdonságaidat vagy valami lelki eredetű bajod lehet..nemtudom de am szeretlek (L)XD 15/f
Persze,hogy régen szerettek,mindenki szereti ha valakivel a talpát is letudja nyalatni,nem ?
Csak annyi,hogy ami nekik jó az nem biztos,hogy nekem is
16:42- Kérlek fejtsd ki bővebben,érdekelne a véleményed
Milyen kellen legyen a kisugárzásom ?
Ahogy bánnak veled az pontosan azt tükrözi hogy milyen képet alkotsz magadrol. ha nőiesnek érzed magad jobban vonzódnak hozzád a férfiasabb egyének ha ilyen emo vagy akk emokat vonzol stbstb . De te valamiért nem tudsz magadrol olyan énképet kialakítani amit egyenrangúként tekintenek.Sokat szivattak,vertek,ronda vagy? vagy van valami ok amiért alsóbbrendűnek érzed magad a többieknél?
Az hogy elnyomod a személyiséged nem megoldás ezért van annyi agresszió,és negatív ember. A lényeg hogy amilyennek gondolod magad olyannak fognak látni. Ha azt akarod hogy ne pofázzanak akkor legyél magabiztosabb!!! sokkal magabiztosabb, bízz magadban , mert te is egy csodálatos ember vagy mint midenki gyönyörű lényeddel együtt :) 16:42 vtam
Lehet én értelek félre, de nem értem milyen köze van ennek a jelenlegi személyiségemhez. Most az van,hogy az egyik bnőm megszólt,mert túl beképzelt vagyok.Nem alulbecsülöm magam,hanem inkább túlbecsülöm magam szerinte.
Viszont szerintem ezzel semmi gond nincs. Mi van,én tudtam beképzelt emberek mellett létezni sokszor, bár igaz, hogy tűrnöm kellett,de nem szóltam be nekik vagy ilyesmi
Más miért nem képes erre ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!