Hogyan lehetne kedves/aranyos a megjelenésem?
Figyelt kérdés
Sajnos sok gondom van a külsőmmel. Nagyon magas vagyok, és amikor az emberek rámnéznek gyakran azt kérdezik, hogy mérges vagyok-e. Pedig egész életemben kedélyes voltam, vagyok, de egyzserűen ezt a külsőm nem tükrözi. Már sok sminket próbáltam, öltözködéseben sem vagyok unalmas vagy színtelen,próbáltam mindíg valami szépre gondolni, sokat mosolyogni, mindenkivel kedves vagyok. De valahogy mintha a természeti adottságaimból kifolyólag sosem válhatnék önmagammá, mert ha önmagamlehetnék a külsőm álltal, akkor biztosan nem kérdeznének ilyet az emberek. Segítségre van szükségem. Mert nem akarok maszkban járni. Azt szeretném, hogy amikor az emberek rámnéznek, mosolyogjanak rám, és soha ne tegyék fel a "szokásos" kérdést!2011. aug. 18. 16:48
1/4 anonim válasza:
nem tudom, belegondoltam milyen lányokra szokták mondani hogy olyan kis aranyos, cuki, törékeny és alacsony lányok jutottak eszembe.
Miért nem akarsz inkább szexi lenni az lehet jobban passzolna hozzád?
2/4 anonim válasza:
Biztos mikor gondolkodol vagy valami rossz kedvűnek tűnsz.
Tükröt tegyél le az asztalodra és úgy majd látod magad fél szemmel ha beszélgetsz valakivel vagy épp valamit csinálsz.
Akkor rájössz min kellene változtatni.
4/4 anonim válasza:
És az miért jó, ha mindig csak kedvesnek meg aranyosnak látnak? És nem néznek igazi nőnek téged, csak egy kislánynak?!
Inkább használd ki a lehetőségeidet/adottságaidat!
hidd el, Te jobb helyzetben vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!