Gyakran megismerek új embereket, de mindíg az hiszem: na veled nagyon jóban leszek! De valahogy mindig az van hogy hétvégén, szünidőben egyedül ülök otthon.
Pedig állítólag mindenki szeret, imád, és mégis lesz*r mindeggyik. Még egy szájbaba*ott üzit se kapok senkitöl.
Ha meg én érdeklődök a válaszok többsége : aha, ja, :D, XD. Ennyi a fa*om az egészbe már. Jó lenne ha vége lenne ennek az egésznek és megdöglenék.
Itt vagyok 16 évesen és egy lelki roncs vagyog. De még a lányok is megszivatnak mindíg.
Velem is ez van:( Ha meg én keresek valakit, akkor általában nem válaszol. Itt is nem egy ember volt már akivel leveleztem, aztán hirtelen eltűnt. Nem tudom miért, engem kerülnek az emberek, alapítsunk egy klubbot.
19/L
2012. júl. 28. 19:18
13/19 anonim válasza:
Én mindig válaszolok mindenkinek ;D
2012. júl. 28. 19:21
14/19 anonim válasza:
Nálam is ilyen a helyzet azt meg én is utálom hogyha ráírok valakire (gondolván azt hogy társalgok egy jót)és megkérdem "szia mizu", "hogy telt a napod" vagy "mesélj valamit" ezek a válaszok érkeznek: "semmi" "unalmasan" "nem sok" hát jó... -.-" 19/f
2012. júl. 28. 19:57
15/19 anonim válasza:
Hát jah, nekem is ismerős... :(
2012. júl. 28. 19:58
16/19 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is, bárr... majd elmondom ha gondolod írj rám ha szeretnél barátkozni :D 16F
2012. júl. 28. 20:59
17/19 anonim válasza:
Facebookoztok azért van keljetek fel már a géptől
2012. júl. 28. 20:59
18/19 A kérdező kommentje:
én nem facezek sokat, pont ezért! Mert leszarnak:) magasról, kőkeményen LESZARNAK!!! Ma is történt egy nem meglepő esemény. Megismertem egy olyan jó csajt, teljesen odavagyok érte. De messze lakik, akartam vele talizni de arra hivatkozott hogy nem engedik el a szülei...
2012. júl. 29. 18:51
19/19 A kérdező kommentje:
... Na tudod ki hiszi el. Még arra se méltat ba*dmeg hogy elmondja hogy nem akar talizni. Most Hivogatom de fel se veszi. De nem tom mér lepődök meg ezen annyira, pedig az elvárásaim majdnem minuszban vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!