Szerintetek az baj ha csendes vagyok?
Én se vagyok egy nayszájú valaki, de, ha ki kell nyitnia az embernek a száját, akkor ki kell, nincs mese. Ha hülyeséget mondasz, akkor mi van? Nevetsz velük a saját hülyeségeden, ez az első dolog, amit meg kell tanulnod. Semmi nem zökkenőmentes, de, ha saját magadon is képes vagy nevetni, boldog lehetsz - ha mindent a szívedre veszel, előbb-utóbb megkeseredsz, ezért még időben van, hogy változtatni próbálj ezen.
Ha félsz, jusson eszedbe, hogy a bátorság nem a félelem hiányát jelenti; hanem egy döntést, miszerint van, ami a félelemnél fontosabb.
Nem ártana fejlesztened némi önbizalmat, kezdd pl egy listával, amin összeírod, mi az, amit szeretsz magadon/magadban, ebből a listából kiindulva pedig meg fogod látni, mit kell kiemelned magadon. Aztán írj egy másokat azokkal a dolgokkal, amiket nem szeretsz magadon/magadban, ez annak a listája lesz, amiken változtatnod kell. Sok sikert hozzá!
http://www.youtube.com/watch?v=0W2bNVzpx0w
A Feri megmondja.
Én is ugyanilyen vagyok :)
De szerintem ez egyáltalán nem baj,te ettől vagy te :)
Én is ilyen vagyok. Nehezemre esik beszélgetni másokkal, kezdeményezni. Ha leszólítanak és szóval tartanak, akkor nincs gond. Egyébként honnan írsz?:)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!