Egy beképzelt, primitív, arrogáns parasztot hogyan lehet leszerelni? (Bővebben lent)
Volt osztálytársam egy igazi féreg!
Amíg egy suliba jártunk addig állandóan beszólongatott,tett mindenféle szemét megjegyzést rám anélkül, hogy én akármit mondtam volna rá.
Egyszer azt is mondta ,hogy kinyomja a szememet ha ránézek.
Legutóbb a városban sétáltam és azutca másik részében megláttam őt és ő csak bambán nézett hosszan azzal az arrogáns féreg tekintetével.
Hogyan lehet kezelni legjobban ilyen szitut, úgy hogy leszálljon rólam?
Nem vagyok egy nagy bunyós, a vele történő intelligens beszéljük meg a témát dolog meg a srác értelmi szintjének hiányában nem lehetséges.
Ötletek?
Köszi előre is.
Uhh, már attól ideges lettem, hogy elolvastam. Be kell valanom, lány vagyok, ötven kiló körül, az ilyet mégis mindig verekedéssel intéztem el. Nem mondom, hogy okos ötlet vagy praktikus, de az ilyenekkel nem tudtam szót érteni és általában a bunyóban is én voltam a jobb, akármekkora is volt az ilyen féreg.
De te semmiképp ne verekedj! Rosszul érezném magam, ha bajod esne emiatt. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy elkerülöd és ha mégis találkozol vele, kihúzod magad, büszke tartással odébbálsz és közben levegőnek nézed. Gondolom, akkor most új suliba mentek, ez esetbe pedig nagyon hamar meg fog változni. Amint új közegbe kerül, ha ilyen marad, nagyon meg fogják verni, ez csak idő kérdése. Remélem, azért tudtam valamennyit segíteni.
Köszi nagyon a válaszokat.
Nektek amúgy milyen eseteitek voltak illetve miután lerendeztétek őket aztán már nem ugráltak annyira legközelebb?
Második válaszadó vagyok:
Egyszer, nyolcadikban, egy csaj az osztályunkban nagyon sokat piszkált és csak engem, hónapokon át. Egy csomó hülye becenevet kaptam, a hajam folyton tele volt gyurmával, a pulóverem csupa zsírktéta, a táskám csupa ragasztó lett mindig. Az agyamra ment vele, azt hittem, meg fogom tépni. Egyszer aztán tesiórán kicsit bedurvultam kosarazás közben, neki meg kiment a bokája:S Azóta nem szólt hozzám.
Oké, nagyon nem volt szép tőlem, de elborult az agyam. Most tényleg megérdemlem, hogy lepontozzatok.
Dehogy pontozunk :)
Jogosan tetted.
Nem ide tartozik de nincs MSNed amúgy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!