Ha választanod kellene, kit mentenél meg?
Figyelt kérdés
Csak egy élheti túl. A legjobb barátod, vagy te?2012. júl. 23. 18:43
11/19 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem is olvastam el, lapozok tovább.
12/19 anonim válasza:
Lehet, hogy önzőnek tűnök, de az elsővel értek egyet.
Tényleg nehéz lenne élni azzal a tudattal, hogy valaki miattam halt meg, de ahogy magamat ismerem, én földolgoznám... bár... a francba, nem tudom.
Most elgondolkoztattál.
13/19 anonim válasza:
Nem is tudom, mi a legjobb barátomal annyira összevagyunk nőve, hogy szerintem egyikünk sem tudna boldog lenni a másik nélkül... szoval ha őt mentem meg, több szenvedést okozok neki mintha meghalna, ha pedig meghal akkor én szenvedek nagyon... a legtöbben gondolom máshogy gondolkoztak amikor írtak, de én ennek ellenére... nem tudom :/
14/19 anonim válasza:
Én mindenképpen a legjobb barátomat menteném meg.
Nem bírnék azzal a tudattal élni, hogy hagytam meghalni, bár megmenthettem volna.
Lehet, hogy egy kicsit önző is lennék, mert a remény hal meg utoljára, és én utolsó pillanatig reménykednék, hogy nem kell meghalnom.
Éppen ma temettek el községünkben egy 6 gyermekes édesapát, aki vállalkozó volt, kimentette a munkását, ő pedig meghalt a mérges gázoktól.
Szerintetek, amikor utána ugrott a munkásának, gondolt arra, hogy meghalhat?
15/19 anonim válasza:
Ha mindkettőnk meghal az jobb.Nem tudnék úgy élni,hogy tudom,hogy ő miattam halt meg,de úgy meg nem tudnék meghalni,hogy tudom,hogy miattam élheti tovább az életét,és lehet,hogy ő nyugodtan élné tovább és feldolgozná a halálomat.Önző vagyok,de kegyetlenül..de ha muszáj,hogy valaki túlélje,akkor valószínűleg magamat menteném.
16/19 anonim válasza:
Én valószínűleg mindent megtennék hogy megmentsem és eközbe talán nem is törődnék a magam következményével. Hozzáteszem 3 szor voltam a halál közelében és tudom nagyjából milyen. Mennyire félelmetes és rádöbben az ember mennyire egyedül van de mennyire. Volt egy két szív műtétem és közben egyszer direkt megállították a szíve és ujra indították, leírhatatlan, de ahogy utána haldokoltam mert rosszabbul lettem mint előtte és a doki ott ült az ágyamnál, szóval tudom miről beszélek. Na de elkanyarodtam a lényegtől igen talán őt a bartátot vagy családtagot választanám , de lehet zizi vagyok de még idegenért is megtenném.pl ha egy gyerek kiszaladna az útra a kocsi meg jönne én lehet elkapnám előle.Néha vannak ilyen gondolataim, hogy mi az amit megtennék másért. Lehet tényleg zizi vagyok.
17/19 anonim válasza:
Barátért nem tenném meg. Egy önzetlenül szerető nőért akármikor, ha tudnám, hogy ez igaz, akár egy csókjáért képes volnék meghalni. Barátság mégis nagyobb érték vlaahol, de ilyen szituációban mégis máshogy szelektál az agy.
18/19 anonim válasza:
Én megmenteném Őt, Ő pedig elkapna mielőtt lesek a lávába, vagy a krokodilárokba! Mi már csak ilyenek vagyunk:D
19/19 anonim válasza:
Mindenki a lávába akar esni hahhaa. Érdekes, nekem ilyen lávás hegytető jut eszembe, nemtom miért. Ha hal, haljon szörnyűt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!