Ha választanod kellene, kit mentenél meg?
Figyelt kérdés
Csak egy élheti túl. A legjobb barátod, vagy te?2012. júl. 23. 18:43
1/19 anonim válasza:
mindenki magáért felelős,és ha ilyen helyzetbe kerülnék akkor magamon segítenék hogy élhessem tovább az életem amit szeretek!:) meg szerintem egy barát kevés lenne ahhoz hogy eldobjam az életem miatta!..
3/19 anonim válasza:
Az tuti hogy magamat!
Meg pillanatnyilag nincs is LB -m.
4/19 anonim válasza:
Magamat. Egyrészt azért, mert nincs legjobb barátom, másrészt magamat menteném amúgy is.
5/19 anonim válasza:
A legjobb barátomat. Nem tudnék azzal a tudattal együtt élni,hogy valaki miattam halt meg.
6/19 anonim válasza:
Nincs legjobb barátom. Vajon kit mentek meg?
7/19 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés, mert ha "helyzet van", lehet, hogy másképp cselekszel, mint amit most gondolsz. Most én azt mondanám, hogy szörnyű bűntudat gyötörne, ha a számomra legfontosabb ember miattam meghalna. De amikor tényleg dönteni kéne, lehet, hogy gyáva lennék ahhoz, hogy én meghaljak, és inkább vállalnám a bűntudatot.
Úgyhogy szerintem erre a kérdésre én nem tudok válaszolni, ha egy szóban kellene, akkor azt írnám, hogy:
nemtudom
8/19 anonim válasza:
Nem rajongok az életemért, és a legjobb barátom sokkal értelmesebb életet is él, mint én, úgyhogy mindenképpen őt.
9/19 anonim válasza:
Ez erősen a helyzettől függne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!