Mi szeretnél lenni. Ha nagy leszel. Vagy mi szerettél volna lenni?
Köszönöm a sok választ!
Mindenkinek sok sikert!
Kiskoromban sosem gondolkodtam ezen.. Amikor megkérdezték, mi akarok lenni mindig hülyének néztem az embereket.. Mondjuk még mindig.. Mit számít mi akarok lenni, amikor úgysem lehetek az??!
10 éves voltam, amikor elhatároztam mi leszek ha nagy leszek! Orvos! Meghalt az imádott nagyim, szörnyű évek jöttek rám..3 évig csak avval keltem és feküdtem, ha megszakadok is orvos lesz belőlem.. Azután TW-s aki körbeutazza a világot és különböző állatokat mutatok be az élőhelyükön.. Utána újságíró, utána főállású állatvédő, utána ügyvéd, költő, lakberendező, fotós, regényíró, pszichiáter, táncos (botlábaim vannak), Viselkedés kutató/kriminológus/személyiség elemző, rendőr...
És most.. Igazából azt szeretném, ha egy meghatározó személy lennék az emberek szemébe, ha tehetnék az éhezés, a betegségek, az erőszakok ellen, tenni szeretnék az állatok védelméért, a természet megóvásáért, az egész Világért! Ezt lehetetlen elérni... Amúgy Ügyvitel suliba járok és egyszerűen utálom. xD
Én mindig is diktátor akartam lenni! :D
Na, majd egyszer megmutatom én még ennek a nagy, büdös világnak! XD
Én vagyok aki 11évvel ezelött azt válaszoltam:
Cukrászigazgatónő szerettem volna lenni, de diszpécser lettem...
most meg fogorvosi asszisztens vagyok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!