Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti hogyan tudtok boldogok...

Ti hogyan tudtok boldogok lenni egyedül? Hogyan jöttetek rá, hogy mit kell megtanulnotok, hogy jobbá váljatok?

Figyelt kérdés

Mostanában folyamatosan ilyeneken gondolkozok. Összegzem magamban, hogy eddig mit rontottam el és miért, és megpróbálok tanulni a hibáimból.

Szeretném megtalálni a párom, de nem akarok rágörcsölni, és belefásulni a magányba.

2012. júl. 20. 09:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha nekem írtad, köszönöm szépen, igazán aranyos vagy. :)

Csak néha úgy szégyellem magam, hogy ilyenekre vágyom és még le is írom. :) Ahelyett, hogy elégedett lennék...

2012. júl. 20. 12:12
 12/15 anonim válasza:
Örülj neki, hogy hozzád kegyesebb volt a sorsod, és nem kellett keresztülmenned olyan dolgokon, amik tönkre teszik a kis életed.
 13/15 anonim válasza:
Igen, neked írtam. :)
 14/15 anonim ***** válasza:

Nehezen. Még. Tanulom. :) De haladok, pedig kapcsolatfüggő voltam. Na nem úgy, hogy egyikből ki, rögtön másikba be. Inkább úgy, hogy tapadtam ha volt valakim, maradtam akkor is ha rossz volt.

#7: "Most, hogy házasságban élek, nekem hiányzik az, hogy régen akár éjjel 2-ig olvashattam - most nem tehetem, mert a férjem 11-12 körül kidől, és ha nem bújok vele ágyba, akkor nélkülem alszik el... És bár jó együtt aludni, és fontosabb is, mint a könyv, azért választom, mégis hiányzik az éjszakai olvasás. "

Oszd fel. Heti 1-2 nap olvass, a többin meg ne. És akkor megvan mindkettő. :)

2012. júl. 20. 22:41
 15/15 anonim válasza:
Én pl tök boldog voltam egyedül is. Éltem a hobbimnak a melónak és semmi se hiányzott. De végül rájöttem, hogy nem ez az élet, mert egyedül kissé defektes azért a dolog. Azóta sokat gondolkodtam a hibáimon erényeimen, elfogadtam magamat, amin lehetett változtattam. Elkezdtem keresni a megfelelő embert, de azért vannak még dolgok amikre nem vagyok képes. Hiába hiányzik a rutin és egyedül kissé nehéz, de ami késik nem múlik :) 26f
2012. aug. 2. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!