Nagyon rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Anyukámék elutaztak, de csinált nekem töltött cukkinit. Én kiettem belőle a tölteléket, mert nem szeretem a cukkinit. megpróbáltam megenni, de hányingerem lett. Most ott vannak a töltelékmentes cukkinik a hűtőben, mert nincs szívem kidobni. nagyon rosszul érzem magam h így pocsékoltam :(2012. júl. 18. 22:08
2/5 anonim válasza:
Ha ennyire nagy a probléma akkor vidd ki egy hajléktalannak holnap. Majd ők nem válogatnak. De amúgy ha te nem szereted akkor miért azt csináltáák neked?
3/5 anonim válasza:
Ez aranyos! Tényleg nem jó dolog pocsékolni, de ha valamitől rosszul vagy, inkább ne edd meg. Nincs kutyátok: ha érzi rajta a hús illatát boldogan megeszi a cukkinit. Ha nincs, akkor kuka, ne őrizgesd. Persze azért legközelebb mond meg anyukádnak, hogy nem szereted a cukkinit, ezért ha lehet, inkább mást csináljon :D
4/5 A kérdező kommentje:
igen. hiszen megdolgoztak a pénzükért, amin vvették az ételt.
2012. júl. 18. 22:14
5/5 anonim válasza:
ezt a bűntudatot a szüleid próbálják benned kelteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!