Miért érzem ezt?
Ti éreztetek már hasonlóan? Nehéz felfognom, hogy valakinek fontos vagyok. Vagy legalábbis létezem valaki számára. Ha barátaim elhívnak valahova, de úgy hogy csak engem, pl menjek vele a Balatonra, mert milyen jó lenne, és nekem azonnal azon jár az eszem, h vajon hányadik ember vagyok én, akit hív? Hányan mondtak nemet előttem? És nem tudom elhinni, mikor azt mondja én jutottam először eszébe. Vagy ha csak simán felhívnak, hogy mi van velem. Nem tudom felfogni, hogy érdeklem őket. Hogy érdeklek valakit egyáltalán. Hogy miért? Mert szerintem elég randa vagyok. És a korosztályom (13-17) eléggé külsőre megy, még akkor is, ha csak barátkozni szeretne. Tudom, hogy egy barátságban nem a kinézet számít, de akkor sem tudom felfogni, hogy valaki ne a külsőmet nézze. És nem egy ember hív el ide-oda. Szóval itt nem arról van szó, hogy valaki képes a felszín alá nézni. De akkor miért barátkoznak velem? Vagyis, nem, ez így hülyén hangzik. A kérdés az, hogy miért látom ezt furcsának? Normális ez? Mit tehetnék, hogy másképpen lássam a dolgokat?
15/L

Ez butaság. :) Nagyon sokan vannak olyanok, akik nem külső alapján barátkoznak. Élő példának itt az én esetem. Kb úgy nézek ki, mint aki most jött a pumpa végéről, mégis 2 ember tart a legjobb barátjának. Pedig simán megtehetnék, hogy rám se bagóznak, és hasonlók. Amiatt, amit írtam, én sem érzem magam fontosnak. De mégis annak tartanak. Valószínűleg azért tartod furcsának hogy fontos vagy, mert régebben nem volt sok barátod/semmibe vettek, vagy hasonlók. Azt tudod ellene tenni, hogy mikor egy ilyen helyzetbe kerülsz, pozitívan gondolkodsz. Azt lásd, és érezd, hogy fontos vagy nekik, hogy számítanak, rád. Hogy ronda lennél, az nem épp igaz szerintem. (Tudom, hogy sosem láttalak.) Mindenkinek mást jelent a szép külső. Van aki mondjuk undorodik az alacsonyaktól, míg másoknak pont ők tetszenek.
És ha ESETLEG nem is néznek a külsőd mögé, tudják rólad, hogy mégis szép a személyiséged. Aki nem a belső miatt barátkozik, az nem igaz barát. Ezt jegyezd meg. :)
Remélem tudtam neked segíteni.
17/f
Köszi, hogy írtál :) Ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül.
Igen, régen tényleg elég kevés barátom volt...
Úgy érzem a személyiségem is nagyon sokat változott, talán emiatt is jobban kedvelnek, nem tudom. De azért én mindenesetre örülök a változásnak :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!