Nagyon, de nagyon szomorú vagyok. Megakarok halni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Semmi se jön össze,semmi jó dolog nincs az életemben,depis vagyok,utálom magam kivülről,és belülről is.Nagyon magam alatt vagyok.Most mit tegyek?Hogyan változzak meg teljesen?
15/l
2009. júl. 13. 15:31
12/15 anonim válasza:
kíváncsi vagyok mi lett végülis, de én annyit mondok ne add fel. mással is történnek rossz dolgok. meg kell tanulni ezeket elviselni. ne hidd azt hogy neked a legrosszab, mert tévednél... tanuld meg inkább kezelni a dolgokat. legyél nyugodt, vezesd le a feszültséget, táncolj, énekelj, csinálj vidám dolgokat. és ne öld meg magad... ne futamodj meg, akik megfutamodnak, gyávák....
15/15 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat, mert ez még nekem is hasznos volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!