Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem értem mi bajom van!?...

Nem értem mi bajom van!? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a problémám hogy volt egy ember akivel szinte olyanok voltunk mint a testvérek (szinte elválaszthatatlanok), a legeslegjobb barátom, mindent együtt csináltunk...De elkezdett másokkal lenni és engem nagyon hanyagolt.Össze is vesztünk valamin, de ez nem volt ujdonság hisz mindig veszekedtünk, de akkor mindig boccsánatot kért, mert tudta, hogy én nem szoktam senkitől sem(tudom rettenetesen rossz szokás, de sajnos ilyen vagyok).Mindig kiegészítettük egymást és mindent elmondtunk egymásnak.Na a lényeg, hogy most nem kért bocsánatott és nagyon összevesztünk, nem szóltunk egymáshoz.Ez körübelül már vagy fél éve volt.Azóta elég fura társaságba keveredett.De ez az ő dolga.Csak az lenne a gondom, hogy még máig pocsékul vagyok emiatt.Nem hittem volna, hogy majd ennyire fog bántani... Nem is az a gondom, hogy már nem vagyunk barátok hanem az, hogy ez mekkora kárt tett bennem.Ugyanis azóta nem tudok szeretni vagy megbízni bárkiben is.Na a kérdésem az lenne, hogy létezik ez, hogy valakiben ennyire megbiztam, pofáraejtett és ezentúl már nem fogok tudni megbízni senkiben és szeretni senkit sem?Mert most nagyun úgy érzem...(a legrosszabb, hogy erről senkinek sem beszéltem és nem is szándékozom, mert semmi kedvem, hogy valaki ilyennek lásson.)Köszönöm a válaszokat és bocsi a regényért(meg ha van a helyesírást is):'S
2012. júl. 14. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Hasonlót éltem át én is! És ugyanezt érzem. Sajna csak ennyit tudok hozzáfűzni... Remélem azért javul majd a helyzeted! Kitartást!
2012. júl. 14. 19:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a részvétet.Jól esett, és jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül.Amúgy a te helyzeted javult valamennyit?
2012. júl. 14. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. :S
2012. júl. 14. 20:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Valaki aki tapasztalt már ilyet?Vagy tudna valami tanácsot adni?!
2012. júl. 14. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Min vesztetek össze? Mindenképpen próbálj vele beszélni, fontos, hogy személyesen. Arra nem gondoltál, hogy arra várt, hogy egyszer TE kérjél bocsánatot? Nehéz, igen, én is gyűlölök, de ha tényleg ennyire sokat jelent/-ett neked, meg tudod csinálni :) Miatta. Még ha már nem is akarsz a barátja lenni, biztos vagyok benne, hogy jobban éreznéd magad. (Persze csak akkor tedd meg, ha komolyan gondolod) Plusz, talán a rossz társaságból is ki tudnád rángatni.

Gondolj bele... inkább bánd meg, hogy megtetted, mint hogy azon rágódj, mi lett volna ha...

"Nem értem mi bajom van!" Szerintem hiányzik. Vagyis nekem ez nyilvánvaló lenne.

Természetes, hogy így érzel. Nem is lesz jobb, ha nem rendezed el vele a dolgokat.

Most szarul érzed magad, idővel csak annyival lesz jobb, hogy elkezded elfelejteni, és kevésbé fáj.(Ism. kár lenne ezért a barátságért)

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Igen, fogsz tudni bízni és szeretni újra :)

2012. júl. 15. 01:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked kellett volna bocsánatot kérni? Vmi komoly dolgon vesztetek össze?
2012. júl. 15. 09:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Én tettem fel a kérdést.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és igazából olyan hülyeségen vesztünk össze...De ez nem változtat azon a tényen, hogy nekem kéne bocsánatot kérnem.Egyszerűen nem tudok bocsánatot kérni (el lehet ítélni de nem megy)Más részt már annyi idő eltelt azóta, hogy nem vagyok hajlandó megadni neki aszt az örömöt, hogy ennyire rosszul esett amit velem tett.De legalább már nem vagyok annyira naiv az emberekkel szemben mint azelöt.Továbbá is várok és köszönöm az eddigi véleményeket.
2012. júl. 15. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is pontosan ugyanezt éltem át. A különbség csak az hogy én bocsánatot kértem a barátnőmtől, ki is békültünk, de ő megmaradt az új társaságában, én meg elhatároztam hogy nem törődöm vele. Na most nekem az lenne a tanácsom, hogy ha végképp nem akarsz bocsánatot kérni, akkor csak hívd el valahová, mondd azt neki h rosszul érzed magad, és szeretnéd hogy ha újra jóban lennétek. És hidd el hogy fogsz még bízni emberekben. Nehéz lesz, de ezeken túl kell tenned magad. Nem okolhatod örökké magad miatta. Én a te helyedben megtartanám azt b tervnek hogy megmutatnám neki amit most itt kérdést feltettél nekünk. Lehet hogy hülyeség de én sokat tudtam ezekkel javítani a mi kapcsolatunkon. Remélem neked is sikerül majd. :D
2012. júl. 16. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!