Nem értem mi bajom van!? (bővebben lent)
Min vesztetek össze? Mindenképpen próbálj vele beszélni, fontos, hogy személyesen. Arra nem gondoltál, hogy arra várt, hogy egyszer TE kérjél bocsánatot? Nehéz, igen, én is gyűlölök, de ha tényleg ennyire sokat jelent/-ett neked, meg tudod csinálni :) Miatta. Még ha már nem is akarsz a barátja lenni, biztos vagyok benne, hogy jobban éreznéd magad. (Persze csak akkor tedd meg, ha komolyan gondolod) Plusz, talán a rossz társaságból is ki tudnád rángatni.
Gondolj bele... inkább bánd meg, hogy megtetted, mint hogy azon rágódj, mi lett volna ha...
"Nem értem mi bajom van!" Szerintem hiányzik. Vagyis nekem ez nyilvánvaló lenne.
Természetes, hogy így érzel. Nem is lesz jobb, ha nem rendezed el vele a dolgokat.
Most szarul érzed magad, idővel csak annyival lesz jobb, hogy elkezded elfelejteni, és kevésbé fáj.(Ism. kár lenne ezért a barátságért)
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Igen, fogsz tudni bízni és szeretni újra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!