Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Attól bajom lehet, hogy...

Attól bajom lehet, hogy zacskóval lélegeztetem magam? :D

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 19:58
 1/6 A kérdező kommentje:
tudjátok mint a filmekben, papírzacskóval, csak én normálissal csináltam, de asszem amiatt fáj a torkom :DD :/
2012. jún. 11. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Az mire jó? Sosem igazán értettem.
2012. jún. 11. 20:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Őszintén? én sem értem, de ma kaptam egy olyan hírt, hogy gondoltam kipróbálom :D de nem volt papírzacsim, így normálissal csináltam, és most fáj a légcsövem :/ Csak nem vagyok benne biztos, hogy ettől van....
2012. jún. 11. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szabályozza az oxigén bevitelt. HA pánikolsz és kapkodsz a levegő után,megfájdul a fejed,esetleg elájulsz,viszont ha egy zacskóba lélegzel,nem jut be annyi oxigán,így visszaáll normálba,persze ha sokáig csinálod,átesel a normálison,és pont elleneközleg,azért fog fájni a fejed mert nem jutsz elég oxigénhoz. Akkor kell csinálni,amikor túl sok oxigénhez jutsz. Rohamod van,pánikolsz,sírsz.De ha azután is csinálod,miután már semmi bajod,akkor csak árt. PErsze amikor pánikolsz sem folyamatosan kell,hanem zacskóba lélegzel sokat,majd elveszed a szádtól ,hagyod megtelni oxigénnel a zacskót,és folytatod.
2012. jún. 11. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A 4# már leírta. Én csak annyit tennék hozzá, hogy papírzacskóval kell csinálni, nem nejlonnal! Még jó, hogy attól fáj a torkod, légcsöved stb.!
2012. jún. 12. 13:04
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi:) már jól vagyok, és végre értem mire van :)
2012. jún. 12. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!