Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem értem h hogyan működik az...

Nem értem h hogyan működik az utántöltése az Angelcare kukának a teszes zacskóval?

Figyelt kérdés
Most ezt minden egyes ürítéskor újra be kell fűzni egyesével?
2010. okt. 4. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Mi normál 60 L-es kukazacsival használjuk. Az egyik kiürült utántöltő gyűrűt ketté vágtuk. Az alsó részt bele rakjuk, mintha tele lenne, abba húzom ki a kukazacsi száját, majd a gyűrű másik részét belepattintom, így rögzítem a kukazacsit. Ehhez még rendelnem sem kell a teszről vagy vateráról. Ha tele a zacsi, akkor összekötöm a száját, kidobom, és újat rakok bele.
2010. okt. 4. 12:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen,azt gondolom én is h nem érdemes utántöltőt vennem a teszről bele,ha azok is egyesével le vannak zárva.Így nem tudom ráhúzni a gyűrűre,mint ahogyan eredetileg volt.Csak én nem tudom h hogyan lehet rögzíteni a sima zacskót úgy h ne csússzon bele a kukába,amikor belerakom a pelenkát.De majd áttanulmányozom és megpróbálom úgy,mint ahogyan mondtad.Köszönöm válaszod!
2010. okt. 4. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Majd lefényképezem, hogy hogyan kell, és belinkelem ide a fényképeket, jó? Délután vagy a holnapi nap folyamán, ha az jó Neked.
2010. okt. 4. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Úgy kell, hogy kinyitod a gyűrűt, amit le tudsz róla pattintani, és körbecsavarva róla kinyitottad, így hozzáférsz a zacsihoz. Ezután megkeresed a zacsi végét, mármint, ahol elvágták. Ha megvan, áthúzod a gyűrűn, és csomót kötsz rá. Utána a csomós végét bedugod a szemetesbe, a gyűrűt pedig csak bepattintod. Amúgy egész jó rajta az ábra is. Én nagyon szeretem, semmi szag nincs.
2010. okt. 4. 12:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon kedves vagy!:)Bármikor jó,ha küldöd!
2010. okt. 4. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Én rendeltem egy csajtól zacskókat, aki direkt ezzel foglalkozik, valamelyik hirdető oldalon találtam rá. Szerintem a teszes is ilyen lehet, igen egyesével kell belefűzni. Kicsit macerás nekem belepasszintgatni a kiürült gyári utántöltőbe, nem vagyok egy Hamupipőke alkat. :-) Annyiban különbözik a normál szemetes zacskótól, hogy vastagabb, de az tényleg jó ötlet, hogy el kell vágni a tartót.
2010. okt. 4. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Beleteszed a gyűrű alját az üres kukába:

[link]

Alulról berakod a 60 L-es szemetes zsákot, és a zacsi száját körbe belerakod a gyűrűbe:

[link]

Majd a zacsi száját lerögzíted a gyűrű másik felével:

[link]

Remélem, jól látszódik. :)

2010. okt. 4. 21:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Jajj,de kedves vagy,nem is tudom hogy köszönjem meg!Nagyon leleményes megoldás,holnap meg is próbáljuk!Köszi még egyszer:)
2010. okt. 4. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit. Örülök, hogy segíthettem.:) Minden jót Nektek!
2010. okt. 4. 21:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Nektek is!:)
2010. okt. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!