Szerinted mi bajom van?
Figyelt kérdés
Megfogalmazni sem tudom, és kezdem unni ezt az állapotot :D2012. jún. 29. 15:28
2/7 anonim válasza:
Valószínű elfáradtál ebben a 21. századi felszínességbe, és valami mély, spirituális élményre vágysz.
5/7 szerintem8 válasza:
talán ha bővebben kifejeznéd tudnánk választ is adni a problémádra, írd csak le nyugodtan biztos van megoldás :)
6/7 A kérdező kommentje:
Éppen ez a gond, hogy nem tudom megfogalmazni se .. ha itthon vagyok kész depresszióba esek, még ha van is mit csinálnom. Exemmel hosszú kapcs után márcban szakítottunk, de úgy érzem azon már túltettem magam, akkor mégis mi ez most?
2012. júl. 1. 14:07
7/7 anonim válasza:
"Ha itthon vagyok kész depresszióba esek" otthoni légkör család környezet stb más havernál fiú lány mindegy holvagy akkor gondolom jobban vagy
családdal hogy állsz? mesélj többet mert ennyiből nem lehet következtetni korod pl ? 18 - 16?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!