Önbizalomhiány. Mit tegyek ellene?
Egyszerűen utálom magam.
1. Ronda vagyok. Megyek a suliban, (17 éves vagyok)két lány rám néz, majd összenéznek, és elkezdenek röhögni. Nem kuncognak: röhögnek. Nincsenek olyan klassz cuccaim, persze nem rongyosak most, csak átlagosak...
2. Nincsenek barátaim. Nem az, hogy nem is szeretnék. Beszélgetnek az osztálytársaim, hallom hogy valami hozzám is kapcsolódó témáról beszélnek: én, dogák, osztálykirándulás... amikor odamegyek, mosolyogva megkérdezem, hogy miről beszéltek? - Jaa, semmi, mind 1... Ha beszélgetést indítok, leginkább csak én beszélek... Mintha mérgező lenne velem beszélni.
3. Nincs bennem semmi különleges. Kitűnő tanuló voltam 8 évig, most kicsit négyeskés vagyok. De ez kit érdekel? Mindenkinek van valami 'jó' tulajdonsága. Az egyik nagyon szép, a másiknak szép a hangja, a harmadik sportos, a negyedik mókamester, az ötödik jól táncol stb. stb. stb.
Bennem nincs semmi
4. Különc vagyok. Nem kurv*skodok, nem facebookozok, nem hajvasalózok nap mint nap,nem sminkelem magam durván, nem vagyok cérna vékony (de kövér se) nem vagyok olyan mint a többiek. Az a jó, hogy nem is szeretnék olyan lenni, de elszomorít, hogy akkor se vagyok olyan mint a TÖBBIEK.
Nem tudom mit tegyek...

Hát én elvagyok az osztálytársaimmal, nekem is jó jegyeim voltak, mondjuk idén új suliba kicsit 4-es fele hajlok már...
De én is azt érzem, hogy nem vagyok semmilyen..nem olyan mint a többiek, de egyedinek sem érzem magamat...
Én elvagyok magamban..ők hívnak engem de valahogy az van bennem, hogy mind1, mert olyan unalmasnak tartom magamat, hogy nem is megyek velük, mert csak untatnám őket...
Persze nem tudom ez honnan ered, mert mikor velük vagyok tök jól elvagyunk, röhögünk...De magamat annyira lekicsinyítem, hogy nem tudom rávenni magam, hogy elmenjek velük találkozni
Szerintem sokat segíthet, ha megtalálod magadat valamiben, abban jó vagy és az önbizalmat ad némileg..én esténként biciklizek,korizok ,futok napközben meg zongorázok sokat...ez megnyugtat:)
Szerintem keress valami hobby-t magadnak...Az mindenképpen jó lenne:) És próbálj meg nyitottabb lenni a témákra...Velem (aztmondják legalábbis) azért szeretnek lenni, mert nyitott vagyok mindenre és minden témához értelmesen hozzá tudok szólni...
Hát nem tudom...
Szerintem ne akarj olyan lenni mint a többiek, ha erölteted azt ami nem te vagy, nem fog sikerülni...ÉS nem is élveznéd..találd meg önmagad aztán aki szeretne veled barátkozni az úgy is megtalál:)
16/L

Az előttem szólónak igaza van, ne akarj túlzottam megváltozni. Erről eszembe is jutott egy idézet:
"Inkább leszek egyéniség egyedül, mint hogy olyan legyek aki mindenkinek nyal, hogy valaki lehessen!"
Ezt tartsd észben!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!