Ti erre mit mondotok, miért csinálom ezt? Ennék valami lelki hátere lehet?
Figyelt kérdés
Hát hogy megyünk strandra és nem mondom elhogy megjött hanem inkább köptetőt iszok h hányjak. Vagy nem merek cserélni úgyha a wc közelébbe van valaki vagy ilyesmi nem is merem senkinek elmondani h megvan ez miért van? :/2012. júl. 13. 19:14
1/4 anonim válasza:
Szégyenled, hogy megvan(?)...( a köptetőt felejtsd el, sokat hánysz= szétmarja a nyelőcsövedet és lyukas fogaid lesznek a gyomorsavtól)
Ezek olyan dolgok amiket TE felnagyítasz..pl.
Meleged van, bent vagy a suliban/munkahelyeden és nem akarod mindenki előtt bedezodorozni magadat, mert azt cikinek tartod...
De ha belegondolsz nem pont leszarod ha más előtted befújja magát? LEgalább nem büdös...
Ugyan így: Félsz betétet/tampont cserélni a wc-n mert más hallja..
Én bemegyek a wc-re hallom, hogy csörög a cserélni valójával a csaj, "pont le szarom"..nem érdekel..a dolgát végzi és szegénynek megvan..ennyi:)
Ne nagyítsd fel a dolgokat, gondolj rá kívül állóként:)
2/4 anonim válasza:
a hányásnak mi köze van a menstruációhoz?
3/4 valaki : válasza:
Én is így voltam vele :) még mostis így vagyok. Ha pl. suliban megvan,és érzem,hogy cserélnem kéne, inkább kikéreckedek 5 perccel óra vége előtt egy ürüggyel,minthogy szünetben kelljen,mikor tele a mosdó emberekkel,és hallják,ahogy kicsomagolom,meg minden...
4/4 A kérdező kommentje:
na pont így vagyok én is. vannak ilyen dolgaim és szeretnék valamit tennihogy ne ilyen legyek
2012. júl. 17. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!